stanciuAlbaiulianul Nicușor Stanciu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. De când a pus mâna pe tricoul cu numărul 10, fostul unirist a devenit mai responsabil, și cu toate că a suferit o accidentare care l-a ținut deprte de gazon aproxiamtiv o lună, Stanciu este unul dintre cei mai importanți jucători ai Stelei din actualul sezon.

Criticat în sezoanele trecute că nu poate să iasă din umbra lui Sînmărtean sau Tănase, Nicușor Stanciu și-a văzut de fotbal, air în acutalul sezon este unul dintre principalii jucători din lotul lui Rădoi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potrivit cifrelor, Stanciu a contribuit din plin la parcursul campioanei până în prezent, marcând 4 goluri și oferind două pase decisive, contribuind astfel la 6 goluri din totalul celor 17 marcate de roș-albaștri în acest campionat. Acesta este al doilea cel mai bun marcator al Stelei, după Alex Chipciu, care a adunat cu un gol mai mult decât fostul unirist.

Ultimele jocuri ale lui Nicușor îi ofereau acestuia încrederea că va prinde cel puțin lotul pentru ultimele două meciuri din preliminarile pentru Euro 2016, însă fotbalistul din Alba Iulia a fost uitat de Anghel Iordănescu.

Specialiștii au pus parcursul prost la Stelei și pe seama accidentării lui Nicușor Stanciu, jocul campioanei fiind lipsit de idei. Nu este exclus ca Stanciu să fie primul albaiulian care va participa la un turneu final de fotbal, dacă acesta își va păstra forma din prezent și va avea evoluții bune și pe viitor.

Putem pune că Ioan Andone, născut în satul Șpălnaca, din județul Alba a fost un repreentant al județului nostru la turneele finale, însă numele fostului fundaș nu se află în strânsă legătură cu Alba.

sursa foto: gsp.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.