Santimbru - Blaj49CIL Blaj nu a avut nicio emoție în a se impune la jocul de astăzi cu ultima clasată, Cuprirom Aburd, elevii lui Septimiu Boancăș controlând autoritar partida, pe care au câștigat-o cu 8-2 (4-1 la pauză). Blajul a ajuns la 32 de puncte acumulate, intrând în primele 10 echipe din Liga a 4-a.

Blajul a trecut peste eșecul din etapa trecută, 0-4 la Sântimbru și astăzi a făcut scor cu moții de la Cuprirom Abrud.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CIL Blaj s-a impus cu 8-2, fără niciun drept de apel și au acumulat 32 de puncte în clasamentul Ligii a 4-a. Jocul a fost controlat cap-coadă de blăjeni, care la pauză au avut 4-1, deși Aburdul a deschis scorul prin Macavei (12). Văidean a punctat o dublă (25, 42), iar Szabo (27) și Comănici (44) au închis tabela în prima repriză.

Tot atâtea goluri s-au marcat și în mitanul secund, Văidean reușind tripla (57), Comănici – dubla (60), iar Baba (80) și Cioancă (89) au stabilit scorul final, al doilea gol a loaspeților fiind punctat de Avram (81).

CIL Blaj: Tulbure – Bucur, Szabo, Cisteian, Pintea, Ciugudean, Ioo, Văidean, Țene, Comănici, Crăciun. Rezerve: Szilagy, Alexandru, Baba, Cioancă.1

Cuprirom: Olar – Stan, Ghiniță, Cioară, Corpade, Ioniță, Drăgoi, Vâjdea, Avram, Oneț, Macavei. Rezerve: Leah, Balșan, Dandrea.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.