Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia114CIL Blaj s-a impus cu 6-2 pe teren propriu în fața Daliei Sport Daia Română, rezultat care a întrerupt seria foarte bună a elevilor lui Ștefan Fogoroși și care consolidează poziția celor de la CS Ocna Mureș pe locul al 5-lea în clasament. Au marcat Comănici (min. 9, 41), Bucur (min. 20 – penalty), R. Alexandru (min. 63), Cioancă (min. 67) și Pintea (min. 90), respectiv Brânză (min. 35) și Coman (min. 37).

Blajul a făcut un meci foarte bun la ultima reprezentație în fața propriilor spectatori și s-a impus categoric în fața Daliei Sport Daia Română.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost 3-2 la pauză, după ce Comănici a punctat o dublă (9, 41) și Bucur a executat perfect un penalty în min. 20, iar dăienii au punctat prin golgheterul Brânză (35) și Marius Coman (37).

După pauză, pe teren a mai fost doar echipa gazdă, care a mai punctat de 3 ori prin Alexandru (63), Cioancă (67) și Pintea (90), iar elevii lui Ștefan Fogoroși nu au mai reușit să înscrie în poarta lui Tulbure.

Blajul a ajuns la 35 de puncte în clasament, urcând pe poziția a 9-a, cel puțin până la meciul Ciugudului cu Teiușul, iar Dalia Sport Daia Română a fost detronată de CS Ocna Mureș care a ajuns la 52 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.