cso-cugir-europa-alba-iulia-juniori-e13Deși are doar 26 de ani și mult timp în față pentru a se dedica vieții de fotbalist, Ciprian Selagea, actualul căpitan al Unirii Alba Iulia se gândește ce o să facă după ce o să agațe ghetele în cui. Acesta a devenit ”ucenicul” lui Neluțu Popa, preluând două grupe de copii din cadrul clubului Europa Alba Iulia, fiind inițiat în meseria de antrenor tocmai de cel care l-a pregătit pentru fotbalul mare.

De aproximativ o lună de zile, Ciprian Selagea a îmbrăcat și straiele de antrenor, dedicându-și timpul liber după antrenamente preăgătirii celor mai mici fotbaliști de la Europa Alba Iulia. Acesta a fost cooptat în staff-ul lui Neluțu Popa, legenda uniristă, care a dat cele mai multe nume fotbalului românesc din pepiniera albaiuliană, printre acestea numărându-se și cel al lui Selagea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ma bucur foarte mult că domnul profesor Neluțu Popa s-a gândit la mine si că m-a cooptat în staff-ul sau. Este o adevărată onoare să lucrez din nou cu dânsul, acum în calitate de antrenor. Sunt la început de drum, e ceva nou pentru mine, dar când faci ceea ce-ți place și când pui suflet, e imposibil să nu ai și reușite! Sunt copii talentați, dovada fiind și rezultatele de până acum. Sper ca în viitor să ajungă mari sportivi, bineînțeles prin multă muncă, seriozitate și puțin noroc, pentru că nu e de-ajuns să ai doar talent!”, a precizat Ciprian Selagea, decarul Unirii Alba Iulia.

  • Neluțu Popa: ”Mă bucur extrem de mult că l-am găsit”

Întrebat despre colaborarea cu Cipri Selagea, Neluțu Popa ne-a precizat că se simte norocos că are parte de sprijinul acestuia, îndrăgindu-l foarte mult pe căpitanul unirist.

„Îl îndrăgesc foarte mult! L-am avut de la 10 ani în curtea mea și l-am crescut așa cum mi-am dorit, iar acum i-a venit rândul să mă ajute! M-am bucurat foarte mult că l-am găsit! Este extraordinar în această poziție, îmi place ce face, și lui îi place, și sunt extrem de bucuros că lucrăm împreună. A fost foarte încântat de propunerea mea și a acceptat pe loc. Din punct de vedere fotbalistic are ce să le predea copiilor. Are șarm, e plăcut ca antrenor și își dorește și disciplină. Știe să îi așeze pe copii în teren și acest lucru s-a văzut și prin rezultate”, a declarat Neluțu Popa, extrem de bucuros de colaboarea cu Ciprian Selagea.

În prezent, Europa Alba Iulia se bazează pe un staff de ”5 stele”, cu Neluțu Popa antrenor și coordonator al centrului, cu Ciprian Selagea, antrenor la două grupe de copii, dar și cu Raul Unchiaș, responsabil de creșterea calității în rândul portarilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.