Unul dintre cele mai bune produse ale Unirii Alba Iulia, Ciprian Selagea a avut un 2016 zbuciumat, care a debutat cu un ”stop” în cariera sa și s-a finalizat pozitiv, cu banderola de căpitan a echipei care l-a lansat în fotbalul mare. Decarul unirist așteaptă un 2017 la fel de bun și speră ca proiectul unirist să continue.

Ciprian Selagea a fost principala mișcare de imagine ale proiectului unirist debutat în vară sub cârma investitorului plecat între timp. Acesta a fost convins să revină în România, după ce a plecat în Anglia alături de familie. Cipri și-a adus aportul la parcursul bun al Unirii în prima parte a campionatului, chiar dacă echipa fanion a avut probleme financiare, care au fost rezolvate la final de an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Hmmmm… 2016 a fost un an greu, imprevizibil aș putea spune, cu multe suișuri și coborâșuri! Dacă la începutul anului am renunțat la fotbal pentru a merge în altă țară să fiu mai aproape de familie (asta „datorită” dezamăgirilor trăite în ultimul timp în lumea fotbalului din România), iată că după numai 5 luni, m-am întors în orașul meu natal să pun bazele la alcătuirea unei noi echipe, Unirea Alba Iulia, bineînțeles la insistențele mai multor persoane. Nu mi-a fost ușor să plec, pentru că mi-am lăsat familia acolo, dar când ți se spune că „va fi treabă serioasă din toate punctele de vedere”, și că vrem să readucem Unirea acolo unde îi e locul, îți dai seama că am acceptat! Și uite așa m-am trezit iar fotbalist al Unirii, mai mult decat atât, și căpitan…”, a declarat Ciprian Selagea.

Fotbalistul albaiulian speră la un 2017 mai bun și în tot acest timp, așteaptă ca proiectul unirist să continue, iar în funcție de acest lucru, Cipri își va decide și el următoarea parte a carierei sale.

„În anul care va urma, îmi doresc doar să fiu sănătos, nu-mi mai propun nimic, o să o iau pas cu pas din punct de vedere fotbalistic și vedem unde ajungem. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la club după pauza de iarnă și categoric, ce voi face si eu”, a precizat Cipri, etalându-și gândurile la final de an.

Acesta a ținut să transmită și un mesaj în toiul Sărbătorilor de Iarnă.

„Tuturor cititorilor Absport.ro le urez La Mulți Ani, un an nou mai bun și mai prosper din toate punctele de vedere, iar vouă, bineînțeles, țineți-o tot așa, pentru că faceți un lucru extraordinar! Sărbători Fericite tuturor!”, a încheiat fotbalistul unirist.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.