IMG_5701Industria Galda de Jos a debutat cu dreptul în noul sezon. „Gașca nebună” antrenată de Paul Ciucă a început fulminant sezonul, iar pentru oficialii din Galda de Jos, conturile trebuie să fie pregătite pentru că „galben-albaștrii” și-au propus să dea o nouă lovitură în acest sezon și să le ia cât mai multe prime conducătorilor.

Industria Galda de Jos a învins 3-1 la Deva, formație ce cu siguranță va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon, iar golul secund a fost marcat de către Claudiu Haiduc, unul dintre cei mai constanți jucători din lotul lui Paul Ciucă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un debut de foc, un început cu dreptul. Ne bucurăm că am avut o repriză foarte foarte bună, am avut 3-0, în repriza a II-a ne-am retras puțin, am încercat să juăm pe contraatac și am reușit să câștigăm. Avem o echipă închegată, omogenă și sunt convins că vom avea un parcurs foarte bun, nu am nici un mesaj pentru cârcotași”, a declarat Claudiu Haiduc, căpitanul echipei Industria Galda de Jos.

Bizonul Mureșan reactivat!

Una din surprizele plăcute din lotul lui Paul Ciucă s-a numit Silviu Mureșan, fotbalist resuscitat de tehnicianul găldenilor.  „Mă bucur că Silviu Mureșan a redevenit bizonul care era odată și va crește de acum încolo și va reveni acel Silviu Mureșan care a fost la Unirea Alba Iulia”, a mai punctat Haiduc.

De-a lungul carierei Silviu Mureșan a mai jucat la Unirea Alba Iulia, CSM Sebeș, Metalul Reșița, FCM Baia Mare și Industria Galda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.