Muresul Vintu de Jos-Olimpia Aiud92Cu toate că a reușit un tur de campionat aproape perfect, Adorian Himcinschi a trecut deja la transferuri. Primul jucător care va ajunge sub comanda tehnicianului de la Ighiu este fostul unirist Claudiu Oara de la Mureșul Vințu de Jos. Cei doi au mai lucrat împreuna la Unirea Alba Iulia, iar Oara a fost în vizorul lui Himcinschi de mai mult timp.

Compartimentul ofensiv al Performanței Ighiu va deveni mai puternic, odată cu venirea la echipă a lui Claudiu Oara, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai județului Alba, jucător care a mai trecut pe la Unirea Alba Iulia, UTA Arad sau Metalu Reșița.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este adevărat că m-am înțeles cu Performanța Ighiu. În cursul zilei de astăzi îmi voi rezolva transferul și voi semna. Nu s-a pus niciodată problema să merg la Șurianu Sebeș”, a declarat Claudiu Oara.

Performanța Ighiu va efectua vizita medicală în 14-15 ianuarie, iar campania de achiziții se anunță una fructoasă, principalele ținte ale lui Adorian Himcinschi fiind juniorii.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.