fotbal plajaFederația Română de Fotbal organizează și în acest an Campionatul Național de Fotbal pe Plajă. Îți place lupta în nisip și crezi că ai calități pentru acest sport? Ești așteptat alături de clubul tău, afiliat la AJF Alba să te înscrii în competiție. Județul Alba a fost repartziat în centrul Caraș Severin, prima fază a competiției urmând să se dispute până pe 15 iunie.

La Campionarul Național de Fotbal pe Plajă, ediția 2016 pot să participe toate cluburile afiliate structurilor fotbalistice din țară, AJF Alba dorind să atragă în competiție cât mai multe echipe. Pentru a putea lua startul în acest regal fotbalistic trebuie să fiți afiliați la Asociație Județeană de Fotbal Alba, iar jucătorii care vor participa la fotbalul pe plajă si aibă vizele bifate pe anul 2016.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei interesați de participarea la ediția din acest an a Campionatului Național de Fotbal pe Plajă se pot înscrie la AJF Alba.

Fotbalul pe plajă este unul dintre cele mai atractive fenomene din ultima perioadă, mai mulți fotbaliști alegând să își continue cariera pe nisip după ce au părăsit marile arene. Printre aceștia se numărăr Eric Cantona, Deco sau chiar Bogdan Stelea, semn că fenomenul este unul în dezvoltare și care atrage vedete de partea sa.

sursa foto: prosport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.