Deși au câștigat pe teren meciul cu Național Sebiș, scor 3-1, arădenii au depus o contestație la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, contestând dreptul de joc al fotbalistului Souleymane Keita. Dosarul a ajuns pe masa Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, care după mai multe amânări, a dat astăzi o soluție. S-a constatat că legitimarea fotbalistului senegalez la Performanța Ighiu nu a avut valabilitate.

Iată soluția:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„CNSL constată lipsa de valabilitate a legitimării jucătorului Keita Souleymane la clubul ACS Performanța Ighiu. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunțată în ședința din 02.02.2017”

Soluția va ajunge zilele viitoare la COmisia de Disciplină, care va da un verdict în această speță. Performanța Ighiu riscă să piardă toate meciurile la ”masa verde”, sau în cel mai bun scenariu, doar partida cu Național Sebiș, în care Keita a și marcat.

Totodată, Comisia de Disciplină poate da și un ”aviz favorabil” Ighiului, în cazul în care s-ar considera că fotbalistul nu a fost legtitmat la divizionarea terță cu rea credință!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.