Inter Ciugud-Viitorul Santimbru Cupa Romaniei47Referitor la “lovitura managerială”, “bomba de pe bursa transferurilor” sau alte expresii pompieristice vehiculate cu un entuziasm demn de o cauză mai bună în aceste zile în media locală, referitoare la așa-zisul transfer al jucătorului Claudiu Coltor Claudiu.  A.S. Viitorul Sântimbru face următoarele precizări:

Coltor Claudiu a fost transferat temporar, pe perioada 12.08.2015 – 30.06.2016, de la C.S. Olimpia Aiud la A.S. Viitorul Sântimbru. În prima jumătate a campionatului ligii a IV-a, ediția 2015-2016, echipa noastră și-a respectat întocmai înțelegerea avută cu jucătorul. Probabil că acesta a fost motivul pentru care Coltor Claudiu a semnat, in 29.11.2015, după ultimul meci din tur, un contract cu A.S. Viitorul Sântimbru, valabil până în 30.06.2017. A.S. Viitorul Sântimbru avea, din acel moment, 45 de zile la dispoziție pentru a înregistra acest contract la AJF Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru realizarile sale în tricoul A.S. Viitorul Sântimbru, presa i-a acordat spații și aprecieri generoase lui Coltor Claudiu, atât în media online cât și în cea tipărită. Probabil furate de adjectivele vehiculate, unele persoane de la echipa clasată pe locul 4 l-au contactat pe Coltor Claudiu, oferindu-i  un contract pe 3 ani și câștiguri financiare consistente. Ceea ce nu știau aceste persoane erau pașii corecți care trebuiau urmați într-un asemenea demers.

În continuare, Coltor Claudiu a încercat să obțină actele de transfer, „în alb”, de la A.S. Viitorul Sântimbru, motivând că are o oferta de la Sănătatea Cluj, liga a 3-a și dorește să se mute in Cluj, găsindu-și acolo și un job. Clubul nostru și-a exprimat disponibilitatea la dialog, dar nimeni de la clubul respectiv nu a dat nici un semn cum că această ofertă ar fi reală. Bineințeles, nu i-a fost eliberat jucătorului nici un document „în alb”.

în perioada sărbătorilor de iarnă (teoretic in 28.12.2015, data înregistrării contractului lor), persoanele de pe locul 4 au dat, în viziunea lor, marea “lovitura managerială”, mărturisită triumfal presei abia după Anul Nou: Coltor Claudiu a fost momit, acostat, a semnat, a fost legitimat, inregistrat (AJF-ul intors din concediu sa faca urgent actele) și va merge în cantonamentul centralizat cu nouă echipă! S-au rostit cu îngâmfare epitete dure la adresa capacitatilor celor din conducerea A.S. Viitorul Sântimbru, s-au rostit adevarate “ode” la adresa propriilor calitati manageriale, s-a subliniat faptul ca A.S. Viitorul Sântimbru a ofertat prima jucatorii echipei de pe locul 4, drept pentru care si aceasta a procedat in compensare, etc.

Si acum, crudul adevar:

A.S. Viitorul Sântimbru a depus un memoriu la Comisia pentru statutul jucatorului, pe care il anexam prezentului comunicat. Comisia va decide, pe baza regulamentelor, nulitatea contractului semnat cu echipa de pe locul 4 si sanctionarea jucatorului Coltor Claudiu pentru dubla semnatura. Mai multi jucatori ai echipei de pe locul 4 ne-au sunat (ei pe noi si nu invers, sa fie clar!), exprimandu-si dorinta de a juca la A.S. Viitorul Sântimbru, nemultumiti de ceea ce se intampla acolo. A.S. Viitorul Sântimbru nu doreste sa faca nici un fel de consideratie pe aceasta tema, este strict problema celor de pe locul 4, dar pentru cei care vor putea si vor dori sa plece suntem deschisi dialogului.

A.S. Viitorul Sântimbru isi respecta partenerii de competitie si sustine cu fermitate stabilirea ierarhiilor in fotbal doar prin prestatia echipelor in teren. Daca echipa de pe locul 4 asa intelege sa duca o competitie sportiva cu noi, prin metode gangsteresti (care le plac dar se vede ca ii cam depasesc), este problema lor. Sigur ca, in febra meciului, nu se spun numai cuvinte frumoase in teren sau in tribuna, ambitiile sunt mari, ca si orgoliile. Totusi, ii informam ca echipa de pe primul loc ii va respecta ca pe oricare din ceilalti parteneri de intrecere, pentru ca asa-i frumos si asa se obisnuieste la noi, in comuna Sântimbru.

Adrian Marius Hulea

Președinte AS Viitorul Sântimbru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

11 COMENTARII

1. E o alta minciuna gogonata,marca Sintimbru…intrebare: Dc era de asa mare interes,faina,de ce nu ati reusit sa l inregimentati rapid,gen a 2 a zi,sau a 10 zi? Nu mi spuneti ca s a uitat,ati încercat sa fiti si voi niste santajisti cu contract,in alb…de la dragoste la ura e doar un pas,voi la ti facut,iar răzbunarea e arma timpitului,grija mare.

2. Ce bine suna…ce cuvinte marete, ce vocabular……pacat ca in rest injurati pe toata lumea in timpul meciurilor inclusiv arbitrii si oficiali.Lumea s-a obisnuit mai bine cu voi in acest stil.

3. hi, hi, astea nu-s vorbele cui s-o semnat, se stie! 😛 asa va traba, ati chefuit devreme! mafia la toate nivelurile, vai de fotbalul vostru! bai, faina, te fac astia mamaliga! 🙂

4. papagalilor va roade invidia ? peste tot se injura si la sebes si la vint etc, dar voi sunteti doar niste invidiosi prieteni cu p***** judetului DANI POPA! nu lo inregistrat pentru ca nu era perioada de transferuri f****** so facut perioada numai pentru sebes in 28 cand o venit voda de acasa ca io mai dat dani popa si lui ceva de o cafea!

• Esti intr o grava eroare…poate nu stiai,dar afli acum, ca primul contract sau conventie civila se poate inregistra indiferent de perioada…puneti mana pe regulament ca nu musca.

• asta nu stia echipa de pe locu 4 sa-i multumeasca lu faina ca nu le-o zis de primu contract si le-o luat cascavalu :))) vorba aia si pe locu 4 si cu banii luati si fara faina :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here