industria-gada-de-jos-ripensia-timisoara4Mutată din Seria a V-a a ligii a III-a, Industria Galda de Jos a fost atentă în noul sezon, iar transferurile efectuate în debutul sezonului s-au dovedit a fi un loz câștigător, iar elevii lui Paul Ciucă au încheiat turul pe locul patru, fiind la un pas de a finaliza pe podium prima parte a sezonului.

Într-o serie foarte echilibrată, Industria Galda de Jos a reușit să producă surprize de-a lungul primei părți a sezonului, iar concluzia la finalul primei părți este una singura: Liga a III-a, Seria a IV-a este mai grea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E mai grea Liga a III-a, Seria a IV-a, dar și noi suntem mai valoroși acum. Cred că dacă am fi fost mai atenți puteam fi chiar pe podium. Dar seria e mai grea, mai echilibrată, oricine poate câștiga cu oricine, drept dovadă stau rezultatele”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul echipei Industria Galda de Jos.

Pentru Industria Galda de Jos urmează o iarnă liniștită, dar cu siguranță tehnicianul Industriei ne va mai furniza câteva transferuri, așa cum ne-a obișnuit.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.