IMG_3896Mureșul Vințu de Jos va continua în Liga a III-a. Consilierii locali au aprobat luni suma de 3,5 miliarde de lei vechi, bani pentru prima parte a sezonului, însă aceștia au avut și două condiții.

Consilierii locali vor să susțină echipa și în Liga a III-a, dar transparența totală față de banii cheltuiți reprezintă una dintre condițiile de bază.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aleșii locali au decis să continue finanțarea doar în condițiile în care vor putea avea control asupra modului de cheltuire a fondurilor. Așadar adunarea generală a clubului trebuie să numească un director executiv și unul sportiv, ambele persoane sugerate de consilieri.

Totodată trebuie specificat că oficialii clubului trebuie să le justifice edililor locali modul în care s-au cheltuit banii (4,5 miliarde de lei vechi, în retur).

IMG_3893Dan Mănăilă nu va continua la Vințu de Jos! Alin Hancăș a refuzat oferta conducătorilor

După ce a promovat alături de Mureșul Vințu de Jos, Dan Mănăilă nu va mai continua în județul Alba. Oficialii clubului din Vințu de Jos au purtat deja discuții cu Alin Hancăș (tehnician ce a refuzat oferta vințenilor) și Mihai Dăscălescu, alături de Marcel Rusu.

De partea cealaltă Liviu Coacăză dorește să-l numească pe Ciprian Urican, însă rămâne de văzut cine va pregăti echipa din Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.