Performanța Ighiu anunța în urmă cu aproximativ o săptămână că vor renunța la locul din Liga a III-a, dar oficialii echipei din Ighiu întârzie să anunțe în mod oficial FRF, iar negocierile cu Armando Popescu au fost reluate. 


Conform unor surse apropiate, Performanța Ighiu refuză să predea majoritatea finanțatorului Armando Popescu, asta deși primarul Traian Rusu anunța că a ajuns la un numitor comun cu fostul finanțator al echipei Șurianu Sebeș, însă ulterior edilii din Ighiu  s-au „sucit”, iar consilierii locali nu au votat bugetul pentru echipa de fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat telefonic primarul Traian Rusu nu a fost de găsit, acesta fiind și el vinovat de situația echipei din acest moment.  Acesta respingând aportul puținilor oameni privați care mai doresc să se implice în fotbal la ora actuală. Oamenii din mediul privat pot fi numărați pe degete la ora actuală, aceștia neavând nici un interes meschin, în afara plăcerii pentru „sportul rege”.


Performanța Ighiu o echipă care refuză să fie ajutată!

Aflată în derivă, Performanța Ighiu este precum un muribund care refuză orice fel de ajutor din partea oamenilor potenți financiar. Armando Popescu fiind pregătit să sprijine în mod substanțial echipa ce ar putea rămâne cu 0 puncte. Asta în condițiile în care dacă CNSL va da câștig de cauză în cazul Keita, jucător care ar fi fost folosit fără drept de joc.

Contractul lui Keita cu Național Sebiș nu a fost reziliat oficial la FRF asta deoarece actul de reziliere a contractului nu a fost înregistrat la FRF și introdus în comisia de ratificare a forului de specialitate.

Chiar și așa fostul finanțator al liderului din Liga a IV-a ar prelua formația din Ighiu, chiar și cu zero puncte, ba mai mult acesta nu intenționează să schimbe numele echipei și nici să joace în altă localitate, finanțatorul dorind să mențină echipa la Ighiu din respect pentru locuitorii comunei.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.