IMG_390712 fotbaliști sunt prezenți acum la o ședință organizată pe stadionul din Vințu de Jos de oficiali ai Primăriei și Consiliului Local Vințu de Jos. Se discută despre viitorul acestei echipe, salarii restante și cel mai probabil se vor aduce în discuție și noile contracte ale jucătorilor. Dan Mănăilă este prezent la Vințu de Jos, însă nu a apărut încă în fața jucătorilor. La acestă întâlnire participă Vali Groza (președinte de onoare), un avocat, viceprimarul comunei, Petru Barbu, 3 consilieri locali, mebrul fondator al clubului, Gheorghe Medrea, precum și fotbaliștii Dani Ianc, Sebastian Culda, Narcis Rus, Adi Roman, Dragoș Bănică, Sergiu Javla, Nicolae Albu, Silviu Iacșa, Daniel Tat, Raul Sârbu, Alin Apetri și Andrei Moldovan. 

În ședința începută la ora 13.00, pe stadionul Mureșul Vințu de Jos se discută despre viitorul echipei, care continuă să fie unul incert pentru moment din cauza problemelor de organizare. Doar 12 jucători au răspuns prezent la această întâlnire, la Vinț venind și Dan Mănăilă, însă acesta nu s-a prezentat la ședința de la stadion, ci a discutat doar cu reprezentantii administrației locale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Problema cheltuirii banilor este ridicată inclusiv la nivelul echipei, fotbaliștii fiind chestionați cu privire la felul în care aceștia și-au primit drepturile salariale.

Multe necunoscute!

Nu se știe încă ziua în care va avea loc reunirea lotului, care este lotul, cine va conduce echipa în Liga a 3-a. Căile sunt destul de încurcate la Mureșul Vințu de Jos, și în ciuda situației financiare bune, cu fonduri aprobate în Consiliul Local Vințu de Jos, viitorul este incert și presărat cu multe necunoscute.

Vom reveni!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.