Industria Galda de Jos-Avantul Reghin57Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Industriei Galda de Jos, Cristian Bodea a primit două oferte importante, însă mijlocașul ofensiv le-a refuzat și va continua cel puțin pentru moment sub bagheta lui Paul Ciucă. FC Hunedoara și Unirea Jucu s-au interesat de serviciile decarului Industriei Galda de Jos, însă fotbalistul a demonstrat că banii nu sunt pe primul loc pentru el, alegând să continue povestea frumoasă a ”Panicii” la Galda.

Cristi Bodea a fost ademenit cu un salariu net superior față de cel de la Industria Galda de Jos, însă acesta a refuzat, demonstrând că banii nu sunt cel mai important lucru din viața unui fotbalist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A avut ofertă de peste 3.000 de lei pe lună însă a refuzat, demonstrând că are caracter. Plus că nici nu vrea să renunțe la un job stabil, iar activitatea de la Industria Galda de Jos îi permite să vadă de serviciul său”, a declarat pentru Absport.ro o sursă demnă de încredere, apropiată fotbalistului. 

Cristi Bodea este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul Industriei Galda de Jos di nacest sezon, contribuind din plin la parcursul excelent al trupei conduse de Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. suna bine dar e de abia inceputul perioadei de transferuri si are sanse sa primeasca oferte de la echipe de liga a 2-a si va pleca atat ptr bani cat si ptr. a incerca sa joace la un alt nicel,merita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.