Performanța Ighiu a plecat în cantonament la Codlea, iar prima achiziție este dată de venirea atacantului de la FC Hermannstadt, Cristi Seiwerth, născut pe 9 iunie 1999. 

În afara lui Marius Cristea (s-a angajat recent) tot lotul a plecat la Codlea, iar Marius Cristea se va pregăti după un program pe care i l-a lăsat antrenorul Mihai Manea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cristi Seiwerth a evoluat în prima parte a sezonului pentru FC Hermannstadt, acesta evoluând pentru ambele formații, atât în Liga a III-a, cât și la echipa din Liga a IV-a.

Lotul deplasat la Codlea: D. Pop – Iclănzan, I. Grozav, Cr. Seiwerth, Cl. Oară, Coltor, Fetița, Circov, S. Turuș, Trifa, Oniche, Cr. Păcurar, N. Oprița, A. Buda și D. Mărginean.


Armando Popescu supărat pe presa locală

Finanțatorul echipei din Ighiu s-a declarat nemulțumit de ultimele articole apărute în presa locală vis-a-vis de eventuala retragere a lui Armando Popescu de la Performanța Ighiu, dar și despre plecarea în cantonament.

„Cu siguranță nu mă retrag de la Ighiu. Deci dacă pe mine mă sună un jurnalist profesionist sau imparțial,  la ora 10 să mă întrebe unde ești, eu să spun la Primărie în Ighiu pregătesc plecarea în cantonament, iar apoi să găsesc articolul despre faptul că nu e liniște la Performanța Ighiu, nu e normal. La noi este liniște, terminițati cu prostiile, în momentul acesta din cei 15 jucători, care aparțin 100% de echipa noastră, doar unul nu a putut să facă deplasarea la Codlea, acesta urmând să se pregătească după un program pregătit de Mihai Manea”, a declarat Armando Popescu.

Totodată finanțatorul echipei Performanța Ighiu a achitat în această dimineață o parte din salariile pe februarie, drepturi bănești scadente în luna martie.

„Toți jucătorii care au plecat în cantonament și-au luat o parte din primii bani de la Performanța, asta pentru a avea ceva bani la ei. Nu este nimic în coadă de pește decât în mintea unora”, a mai punctat Armando Popescu.

Dacă vor ajunge la un acord cu FC Hermannstadt, C. Tineiu și Câmpeanu (ambii juniori) se vor alătura lotului de la Performanța Ighiu, în cantonamentul de la Codlea. Urmând să se edifice transferul după discuțiile cu părinții.


Nicușor Bănică: „Îi mulțumesc lui Armando Popescu”

Totodată Nicușor Bănică a ținut morțiș să-i mulțumească finanțatorului Armando Popescu, asta deși nu a părăsit Ighiul în cele mai decente condiții.

„Mulțumesc domnului Armando pentru tot ajutorul necondiționat și sunt recunoscător pentru tot”, a declarat Nicușor Bănică.

În acest moment fostul portar al echipelor Universitatea Craiova, Drobeta Turnu Severin, Minerul Motru și Mureșul Vințu de Jos s-a reîntors la Șurianu Sebeș acceptând un salariu diminuat cu aproximativ 70%, acesta fiind urmat de Paul Munteanu și el revenind la gruparea din „Arini”.


Articol scris de: Cătălin Crăciun și Tudor Stan

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.