Industria Galda de Jos-Avantul Reghin57Un alt jucător important al Industriei Galda de Jos, Cristian Bodea speră ca noul an să îl găsească mai bun, atât în viața de zi cu zi cât și pe terenul de fotbal. Cu multe realizări în 2015, Bodea își dorește să evolueze cât mai bine și să facă pasul la nivel superior, însa a ținut să precizeze că nu este disperat să părăească Industria Galda de Jos.

Un om modest, fotbalist talentat, Cristian Bodea nu și-a pus foarte multe dorințe pentru anul 2016, dorindu/și în primul rând multă sănătate. Acesta se gândește la un retur mai bun în culorile galben-albastre și este conștient că evoluțiile bune îi pot aduce un transfer, pe care nu îl așteaptă cu ardoare, însă dorința pentru a face pasul la un nivel superior există.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sper ca în 2016 să fiu mult mai bun, să am un retur excelent și ajung mai departe pe plan fotbalistic. De la 2016 îmi doresc multă putere de muncă, lipsa accidentărilor, goluri multe și să îmi ajut cât mai mult echipa să ajungem mai sus. Mă gândesc și la un transfer într-un eșalon mai înalt, dar cred că dacă voi avea o a doua parte a campionatului cu evoluții bune va veni și această oportunitate. Mă simt bine la Industria Galda de Jos, nu sunt disperat să plec, însă nu știu ce va fi pe viitor”, a precizat decarul găldenilor, Cristi Bodea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.