cristi ivascu 2Fostul fundaș al Industriei Galda de Jos, Cristian Ivașcu este noul jucător al echipei Viitorul Sântimbru. Echipier de bază în echipa lui Paul Ciucă în sezonul trecut, Ivașcu nu a mai intrat în planurile echipei în noul an fotbalistic și a renunțat pentru moment la fenomen. Fundașul stânga este unul dintre fotbaliștii apreciați ai județului, iar venirea sa la liderul de toamnă al Ligii a 4-a reprezintă un real plus.

Nici nu s-a terminat bine turul de campionat și Viitorul Sântimbru a realizat primul transfer. Fotul fundaș al Industriei Galda de Jos, Cristian Ivașcu a fost anunțat la echipa condusă de Dan Comșa, urmând ca acesta să fie prezentat oficial în perioada de pregătire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Cristian Ivașcu este primul jucător transferat de noi și suntem siguri că am făcut cea mai buna alegere el fiind un fotbalist de valoare de valoare care a jucat în liga a 3-a. Suntem convinși că își va aduce aportul la rezultatele echipei din retur și cu acest prilej îi urăm bun venit în familia ASVS și cât mai multe succese alături de noi”, a declarat Adrian Hulea.

Viitorul Sântimbru are o relație destul de bună cu Industria Galda de Jos, cele două formații perfectând mai multe transferuri în trecut. De la Galda la Sântimbru au mai ajuns frații Crețiu, Alecu Cioară, dar și alți fotbaliști care au mai evoluat pentru echipa lui Ciucă precum Claudiu Coltor, Alexandru Dreghiciu sau Mihai Chirilă.

sursă foto: sport.alba24.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.