După ce a plecat de la U Cluj, unde a evoluat până în iarnă, cugireanul Cristian Kilin revine în Liga a 3-a. Acesta a juns la un acord cu liderul Seriei a 4-a, Național Sebiș, urmând să lupte pentru promovarea în Liga a 2-a, alături de noii săi colegi. Cristi Kilin va juca împotriva fostei sale echipe, Industria Galda de Jos, precum și împotriva conjudețenelor Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia. 

După jumătate de sezon petrecut în Liga a 4-a Cluj, Cristian Kilin va evolua din nou în Liga a 3-a. Curtat de mai multe echipe di nacest eșalon, precum și din Liga a 2-a, cugireanul a ajuns la o înțelegere cu Național Sebiș, formație care conduce Seria a 4-a din Liga a 3-a, și care, dacă își va primi punctele în urma contestației făcute la meciul cu Performanța Ighiu, are prima șansă la promovarea în Liga a 2-a, în luptă mai fiind CSM Reșița.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos. Sper ca până la sfârșitul returului să rămânem pe primul loc și să sărbătorim promovarea în Liga a 2-a. Am găsit aici oameni pasionați de fotbal, un staff și un colectiv frumos, dornic de performanță!”, a precizat Cristi Kilin.

Cristi Kilin a evoluat deja în mai multe meciuri amicale în tricoul Sebișului, marcând și un gol în înfrângerea 2-3 cu Luceafărul Oradea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.