Ighiu - Lugoj83Performanța Ighiu nu se mai oprește din transferuri, Adorian Himcinschi bifând a 8-a aciziție în actuala pauză competițională. Mijlocașul echipei CSM Lugoj, Cristian Poiană este noul fotbalist al Performanței Ighiu, acesta convingându-i pe oficialii echipei din Alba să îi ofere un contract, după ce la partida retur dintre Ighiu și Lugoj a marcat singurul gol al partidei de pe Cetate. Poiană are 28 de ani și a evoluat de-a lungul carierei sale la nivelul primeor 3 ligi profesioniste din România.

După Făgărășanu, Boldea și Mintaș (Cetate Deva), Tiut și Bold (Metalurgistul Cugir), Fabian Himcinschi (liber de contract) și Vlădia (CSM Lugoj), Performanța Ighiu a mai izbutit să fure un jucător Lugjului, transferându-l pe Cristian Poiană, fotbalist care are peste 5- de meciuri la nivelul Ligii I și Ligii a 2-a. Acesta a mai trecut pe la Drobeta Turnu Severi, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Maramureș, FCM Târgu Mureș, Chindia Târgoviște sau Național Sebiș, fiind un mijlocaș experimentat, care se pretează pe cerințele antrenorului Adorian Himcinschi, tehnician care l-a dorit foarte mult pe Poiană.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

„Din punctul meu de vedere aveam nevoie de o completare în linia mediană. Cristi Poiană este un jucător, care sper să își aducă aportul la obiectivele noastre. Are experiență, valoare și urmează să vină și să joace pentru noi. Am mare încredere în calitățile sale”, a decalrat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Cristian Poiană poate evolua pe toate posturile în linia mediană, acesta fiin un mijlocaș polivalent, de execuție. Adorian Himcinschi a precizat că își mai dorește să efectueze încă două transferuri.

sursa foto: Glasul Aradului

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.