viitorul-spicul-daia-romana-cs-ocna-mures8Derby-ul pentru plutonul fruntaș, disputat pe Stadionul Dragostei între CS Soda Ocna Mureș și CIL Blaj a fost tranșat în favoarea gazedelor. Echipa pregătită de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier s-a impus cu 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Guț (65 – dintr-o lovitură liberă executată superb) și A. Rațiu (75 – penalty). Această victorie îi aduce pe ocnamureșeni până pe poziția a 3-a în clasament, cel puțin până la ora jocurilor de mâine, când vor intra în duel Spicul Daia și Sportul Petrești.

Meci frumos în orașul salin din Alba, CS Ocna Mureș și CIL Blaj oferind spectacol și o confruntare strânsă în lupta pentru plutonul fruntaș al campionatului Ligii a 4-a. Prima repriză a fost echilibrată, cu câteva situații la ambele porți, însă tabela a rămas înghețată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul s-a mai animat în repriza secundă, când Soda a deschis scorul în min. 65, prin Marian Guț, acesta executând superb o lovitură liberă, care l-a lăast pe Radu Damian fără reacție, mingea lovind bara, apoi intrând în poartă.

S-a făcut 2-0 în minutul 75, când Dandoș a pătruns în careu și a fost faultat de portarul blăjenilor, Radu Damian, aordându-se lovitură de la 11 metri.

Rațiu a fost cel care a executat penalty-u, care s-a dovedit a fi ultimul gol al acestei partide. Cu această victorie, CS Soda Ocna Mureș a urcat până pe locul al 3-lea în clasament, aflându-se la egalitate de puncte cu Spicul Daia, formație care va juca abia mâine, la Sântimbru.

cs-ocna-muresCS Soda Ocna Mureș

1
Țiboc
3
Onișor
20
Rațiu
19
Csegoldi
15
Guț
7
Cristea
18
Pereat
13
Olar
10
Kiss
8
Cotoară
9
I. Cociș

Rezerve: 11. Dandoș, 17. Vaidasigan, 16. Arinar, 14. Antonescu, 23. O. Maier, 6. Nemeș. Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier.

cil-blaj-pngCIL Blaj

23
R. Damian
18
Pintea
2
Borșoi
4
Mănășturean
12
Ciugudean
7
Țene
3
Ioo
17
Varga
16
Moldovan
8
Văidean
11
Comănici

Rezerve: 1. Szilaghi, 10. Bucur, 13. Crăciun, 6. Ursu, 20. Manta, 9. Schuster, 15. Anușca. Antrenor Septimiu Boancăș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.