Unirea - Ocna A181CS Ocna Mureș se pregătește pentru noul sezon al Ligii a IV-a. Gruparea antrenată de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier a avut parte de un cantonament pe plan local, cu două antrenamente pe zi și o masă acordată jucătorilor între cele două sesiuni de pregătire.

Fără prea multe noutăți la nivelul lotului, Pereat și Maier vor miza în noul sezon pe omogenitatea lotului de jucători. Singurul nume figurat la transferuri este reprezentat de plecarea lui I. Morea la Fortuna Lunca Mureșului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste zile oficialii ocnamureșenilor încearcă să rezolve situația lui Gabriel Cotoară, fotbalist ce a evoluat pentru  CS Ocna Mureș și în sezonul viitor, dar care aparține clubului Olimpia Aiud.

Amical de lux pentru CS Ocna Mureș

Pe 28 august la Ocna Mureș va fi zi de sărbătoare. Se vor împlini 100 de ani de la prima aprindere de nocturnă de la Ocna Mureș, orașul salin fiind primul loc din țară unde s-a jucat sub lumina reflectoarelor.

De la ora 17:30, stadionul „Soda” va găzdui partida amicală dintre CS OCna Mureș și GAz Metan Mediaș, în vreme ce după amicalul de lux va urma un meci de old boys între Dinamo București și CS Ocna Mureș.

Evenimentul va fi încheiat cu concertul trupei Good Day, formație ce a compus și imnul formației ocnamureșene.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.