AS Razboieni Cetate-Inter Unirea19CS Ocna Mureș continuă să se dezvolte, iar după readucerea fotbaliștilor localnici la echipă și modernizarea bazei sportive, clubul din orașul salin a ajuns la un acord cu AS Războieni-Cetate, formația din Liga a 5-a urmând să devină a doua formație a Sodei. Toate echipele de seniori și de juniori au fost înscrise în următoarele competiții, iar Marius Stîncel speră că această fuziune să fie de bun augur pentru ambele echipe.

După 3 ani în care nu au beneficiat de sprijin din partea autoritățiilor locale, formația din Liga a 5-a AS Războieni-Cetate va deveni ”satelitul” Clubului Sportiv Ocna Mureș. Mutarea a fost oficiată în zilele trecute, iar prima mutare improtantă constă în modernizarea bazei sportive de la Războieni, localitate aparținătoare orașului Ocna Mureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Începute acum 2 ani, tratativele de fuzionare între echipa noastră și gruparea din Războieni, s-au definitivat astăzi (n.r. – joi). Fuziunea dintre cele două echipe ajută mult fotbalul din Ocna Mureș, până acum o parte din jucătorii care terminau perioada de juniorat, plecau la echipele din zonă și nu mai puteau fi folosiți decât din turul sau returul unui campionat. În acest fel îi putem avea la dispoziție în orice moment și consider că se va asigura o mai mare concurență în rândul jucătorilor”, a adăugat Marius Stîncel, directorul executiv al CS Ocna Mureș.

  • Baza Sportivă din Războieni se transformă!

Printre singurele doleanțe ale celor de Războieni în momentul trecerii în clubul din Ocna Mureș a fost modernizarea bazei sportive – care a fost reabilitată în urmă cu 3 ani de cei apropiați echipei.

„Pregătirea se va face centralizat, la Ocna Mureș. Formația care va juca la Războieni în Liga a 5-a o va face sub numele de CS Ocna Mureș, urmând ca în cel mai scurt timp, tot ce ține de AS Războieni-Cetate să se mute pe numele clubului nostru, de la jucători până la întregul staff tehnic. Această fuziune speram să atragă cât mai multă lume pe ambele stadioane, iar lotul celor 2 echipe să crească în valoare. Prin bunăvoința Primăriei Ocna Mures (dl. primar Silviu Vințeler și viceprimar, dl. Paul Podariu) în cel mai scurt timp se vor demara lucrările de renovare a vestiarelor de la stadionul din Războieni, acestea urmând să fie conectate la rețelele de gaz și electricitate. Mă bucur că am găsit deplină înțelegere la staff-ul celor de la AS Războieni-Cetate și mă refer aici la domnii Rareș Damian, Tudor Stan și Preotul Vladimir Beregoi pentru a finaliza această fuziune, care sperăm ca va fi una benefică pentru viitorul fotbalului ocnamureșean”, a mai precizat Marius Stîncel.

CS Ocna Mureș este unul dintre cele mai bune cluburi din fotbalul județean, terminând sezonul trecut pe poziția a 5-a în Liga a 4-a cu o formație alcătuită doar din fotbaliști localnici. Secția de fotbal a clubului este condusă de fostul mare arbitru al României, Sorin Corpodean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.