În al 3-lea amical al perioadei de pregătire, CS Soda Ocna Mureș a izbutit un egal la Mureșul Luduș, echipă care în vara trecută se lupta cu Mureșul Vințu de Jos la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Acum, ocnamureșenii au remizat, scor 2-2 (1-0), după golurile marcate de Dandoș (31) și Cristea (74), gazdele egalând de fiecare dată din penalty.

Ocna Mureș a avut numeroase ocazii pentru a închide meciul, însă au ratat cu desăvârșire, atât în prima repriză, cât și în partea a 2-a. Au existat inclusiv situații de 1 la 1 cu portarul advers, însă Neluțu Cociș și Gabriel Cotoară au greșit ținta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dandoș a deschis scorul în deplasarea amical din județul Mureș, în minutul 31, când a finalizat o pasă excelentă a lui Vaidasigan, stabilind tototdată și scorul pauzei.

Ludușul a egalat în min. 71 din penalty, însă 3 minute mai târziu Soda a trecut din nou în avantaj, de această dată cu Dandoș în rolul de servant și Cristea aflat la finalizare.

Mureșul Luduș a egalat la 2 în min. 87, tot din penalty, iar duelul amical s-a încheiat la egalitate.

Chiar dacă au fost puțini nemulțumiți de ratările fotbaliștilor, oficialii ocnamureșeni s-au declarat satisfăcuți de joc și de rezultat, având în vedere că au întâlnit ocupanta locului secund din Liga a 4-a Mureș.

CS Soda Ocna Mureș: Țiboc – Piroșca, Rațiu, C. Ivașcu, Vaidasigan – Olar, Gabor – Dandoș, Cotoară, Cristea – I. Cociș. Rezerve: Decean (junior), Csegoldi, Miclea (junior), Bălțat (junior), Sanislav (junior). Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier.

Miercuri, echipa din Ocna Mureș va juca într-un amical de gală, la U Cluj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.