Weekend-ul de 4-5 martie înseamnă sărbătoare fotbalistică la Ocna Mureș, unde CS Soda Ocna Mureș va organiza un puternic turneu dedicat juniorilor născuți în anul 2006 și mai mici, respectiv 2008 și mai mici. Înscrierile se pot face până pe 27 februarie, fiind așteptate atât echipe din județ, cât și din afara Albei. Cupa Dexter face parte dintr-un lanț de evenimente organizate de CS Soda Ocna Mureș în spiritul dezvoltării sportului, și în general al fobalului.

Cupa Deter se dorește a fi un turneu amical pentru echipele aflate în competiția Juniorilor E, evenimentul fiind programat cu o săptămână înainte de startul părții secunde a sezonului. Meciurile vor avea loc în sala de sport din centrul orașului Ocna Mureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Cupa Dexter sunt așteptate să participe mai multe echipe, competiția fiind împrțită pe două categorii de vârstă astfel: Juniori U11 (2006 si mai mici) care vor evolua în ziua de sâmbătă, 4 martie, respectiv Juniori U9 (2008 si mai mici), ce vor juca în ziua de duminică, 5 martie.

Termenul limită de înscriere este ziua de luni, 27 februarie, orele 14.00! INFO înscrieri și detalii despre turneu la telefon 0722 460101, sau pe adresa de email: sorin.corpodean@fcsoda.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.