Performanta Ighiu -CNS Cetate Deva59Deplasare grea pentru Performanța Ighiu, care a întâlnit astăzi, la Isalnița, satelitul prim-divizionarei CS Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Echipa lui Adorian Himcinschi a reușit cea de a 3-a victorie consecutivă, scor 2-1, câștigând partida după ce la pauză a fost condusă cu 0-1. Golurile Ighiului au fost reușite de Romică David (65, 75), atacant care a ajuns la 6 goluri marcate în primele 7 etape din Liga a 3-a.

Himcinschi: ”Am avut un joc excelent în repriza a doua”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu mult calm și cu stăpânire de sine, Ighiul a avut răbdare în a da replica formației din Oltenia. Acest lucru s-a întâmplat în partea a doua a meciului, când, Performanța a reușit să puncteze de două ori, făcând un meci foarte bun, conform spuselor lui Adorian Himcinschi.

”Echipa din Craiova s-a prezentat foarte bine, în contrast cu locul acesteia din clasament. Am întalnit o echipă motivată, agresivă, care ne-a surpein în prima repriză. Au avut 1-0 la pauză, însa în partea a 2-a am preluat total controlul jocului, am revenit și am întors rezutatul și pot să spun că am jucat la adevărata noastră valoare. Îi felicit pe băieți pentru jocul prestat. Romică David este un atacant veritabil, este foarte bine pus în valoare de către coechipierii săi, dar să nu uităm că el este plătit să marcheze”, a declarat cu umor Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

Deși au dominat prima repriză, fotbaliștii din Alba au intrat conduși la cabine, după ce CS Universitatea II a deschis scorul în min. 18, prin Stancu, fotbalist care a încheiat cu gol o acțiune frumoasă.

La scorul de 0-0, Ighiu a ratat șansa de a marca în două rânduri. Romică David a fost blocat perfect de un apărător advers, după ce acesta a scăpat singur cu portarul Popescu. Același Popescu a respins excelent de sub bară șutul lui Silviu Turuș din minutul 12.

La 4 minute după deschiderea scorului, Negură a executat perfect o lovitură liberă, însă bara laterală s-a opus egalării.

Revenire după pauză – a 3-a victorie consecutivă

După pauză, jocul formației din Ighiu s-a schimbat, iar trupa lui Adorian Himcinschi a forțat în atac. În min. 65 a venit și golul egalizator, reușit de Romică David cu un șut la colțul scurt de la aproximativ 10 metri.

10 minute mai târziu, Performanța Ighiu a trecut în avantaj, iar Romică David a realizat dubla, punctând pentru a 6-a oară în acest sezon. Acesta a transformat o lovitură de la 11 metri, după ce Fetița a fost faultat în careu de portarul advers. În minutul 89, Burlacu de la gazde a fost eliminat direct.

Tabela a rămas intactă până la final, iar Ighiul a reușit cea de a 3-a victorie consecutivă, după 4-0 la Ineu și 2-0 cu Cetate Deva.

Cu această victorie, Performanța Ighiu a ajuns la cota 14 în clasament, iar în runda următoare va primi vizita celor de la Mama Mia Becicherecu Mic.

CS Universitatea Craiova II: 49. Popescu – 2. Ghincea, 3. Herniuc, 5. Ciocoteală, 4. Luica, 11. Iliga, 15. Arnășesu, 8. Petre, 21. Scarlat. 19. Stancu, 9. Jurj. Rezerve: 22. Tomșa – 16. Drăghici, 13. Covrtanobic, 6. Hodea, 18. Căpățînă, 7. Gârbiță, 10. Burlacu. Antrenor Daniel Mogășanu

Performanta Ighiu: 22. Bodea – 27. Rodean, 16. Ov. Turuș, 3. Potopea, 8. Bălaș, 88. Moga, 6. Buda, 31. Negură, 89. Bărculeț, 9. R. David, 10. S. Turuș. Rezerve: 24. Baba – 2. Cornea, 13. Giurgiu, 84. Toma, 97. Morar, 25. Marian, 7. Fetița. Antrenor Adorian Himcinschi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.