CS Zlatna a fost învinsă și în a 2-a manșă a dublei interjudețene la Juniori A1 de Unirea Sântana, scor 3-4 (1-3), pierzând calificarea la turneul semifinal cu 3-5! Arădenii au început perfect meciul și au punctat de 3 ori în numai 7 minute, iar soarta partidei era deja pecetluită! Golurile meciului au fost punctate de Marc (17), Bălăban (20), Bud (24, 52 – penalty) / Bustan (39), Bradu (78), Cristea (83).

După 1-0 la Zlatna, arădenii și-au văzut de joc și nu au rămas datori fanilor proprii, mulțumindu-i pe aceștia cu 4 goluri în retur! Zlatna a picat la jumătatea primei reprize și a fost taxată de uniriști de 3 ori în numai 7 minute!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marc, Bălăban și Bud au punctat în minutele 17, 20 și 24, tranșând calificarea la turneul semifinal! Zlatna a avut câteva ocazii după cele 7 minute fatidice, iar în minutul 39 a punctat pentru 1-3 prin Bustan, scor care s-a înregistrat și la pauză!

Imediat după pauză, Iviniș a faultat în careu, iar Bud a transformat penalty-ul în minutul 52, reușind dubla!

Zlatna a ieșit la joc și a reușit să puncteze două golrui prin Bradu (78) și Cristea (83), însă a fost prea puțin pentru trupa lui Danciar și Boca, care a ratat calificarea la turneul semifinal!

Unirea Sântana: Matiș – Toader, Poghirc, Vîrciu, Politic, Bălăban, Diaconu, Josan, Marc – Stanciu, Bud. A mai intrat: Neag. Antrenor Antrenor Cătălin Puia.

CS Zlatna: Iviniș – L. Nistor, Dandea, Pușcău, Tontea, Bustan, Mărginean, Truță, Gâța, Kiraly, Cristea. Au mai evoluat: Bradu, P. Nistor, Adam, Cucu. Antrenor Ionel Danciar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.