Deși fotbaliștii de la CS Zlatna se află mult sub vârsta obligatorie de participare în campionatul Juniorilor A1, aceștia s-au descurcat de minune și au devenit campioni județeni, având încredere pentru faza următoare, care o vor disputa pe 8 și 10 iunie, adversarul urmând să fie decis luni, la sediul FRF. Podiumul acestei competiții a fost completat de CSȘ Blaj și Olimpia Aiud, iar ultimele 3 locuri au fost ocupate de Inter Ciugud, CS Ocna Mureș și Energia Săsciori.

Generația de Aur a fotbalului de pe Valea Ampoiului continuă să câștige campionate județene, iar acum, cu un plus pentru fotbaliștii antrenați de Ionel Danciar și Tiberiu Boca, care au un sezon în campionatul de seniori, aceștia pot emite pretenții în fazele naționale ale competiției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CS Zlatna a câștigat Campionatul Juniorilor A1, după ce a dominat sezonul regulat, precum și play-off-ul, în care au contabilizat 9 victorii și o singură înfrângere, având 6 puncte avans față de CSȘ Blaj și 11 peste Olimpia Aiud.

„Atuni când combini munca și talentul, precum și buna organiare, ajungi la aceste rezultate! Avem o generație de excepție, care devine pentru a 2-a oară la rând campioană a județului Alba, chiar dacă a sărit peste o categorie de vârstă, respectiv juniori B, câștigând Campionatul Juniorilor A1. Această echipă a pierdut în ultimii 3 ani un singur meci oficial! De reținut că acești copii sunt mare majoritate născuți în anii 2001 și 2002, cu patru excepții, unul de 1998, doi de 1999 și unul de 2000! Mulțumim conducerii clubului și oamenilor di nacest oraș care au crezut și cred în proiectul nostru, pornit acum 5 ani. 2017 a însemnat 3 echipe înscrise în competiție, două calificate la zona națională (Jun. E și Jun. A1), precum și un loc 2 la Liga a 5-a! Campionii fotbalului juvenil s-au mutat la Zlatna”, a declarat Ionel Danciar, antrenorul echipei.

Iată și lotul condus de Ionel Danciar și Tiberiu Boca:

Iviniș Darius Florin, Mătășer Călin Ioan (portari), Nistor Petru Claudiu, Mărginean Iulius Andrei, Tontea Petre Mihai, Cărăbeț Moise Răzvan, Cucu Bogdan Vasile, Cristea Darius Ioan, Kiraly Alexandru Nicolae, Truță Vlad Ovidiu, Pușcău Alin Constantin, Nistor Lucian Ioan, Bustan Darius Mircea, Dandea Cătălin Constantin, Bradu Antonio Petru, Gîta Stelian, Adam Ioan Daniel, Gorea Cătălin Bogdan, Cîmpean George Dorin, Tomotaș Adrian Ștefan și Toma Dan Ștefan.

CS Zlatna își va afla adversarul la etapa interjudețeană, luni, tragerea la sorți urmând să aibă loc la sediul FRF. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, fiind programate pe 8 și 10 iuni (joi și sâmbătă).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. De juniorii de la Sebes care au terminat pe 1 la egalitate de puncte la juniori republicani A nu se aude nimic ..bine ca se aude de altii intr-un campionat “mai tare” ..dar asta ” fiecare trage la oala lui ” ….halal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.