CS Zlatna-Unirea Alba Iulia Juniori C132Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal au fost stabilite turneele zonale ale campioanelor Juniorilor C și D. CS Zlatna, reprezentanta județului Alba a fost repartizată în Grupa B de la Târgu Mureș, urmând să întâlnească puternica echipă a Interului Sibiu, precum și formația AFC Odorheiu Secuiesc. Meciurile echipei conduse de Ionel Danciar și Alexandru Kalanyos vor avea loc pe 3 și 4 iunie, iar în cazul în care va câștiga grupa, CS Zlatna va disputa finala pe 5 iunie.

Deși s-au luptat foarte mult și au făcut tot felul de cereri pentru a găzdui faza zonală la Zlatna, oficialii campionaei juniorilor C din Alba s-au întor de la FRF cu buza umflată, iar turneul zonal se va organiza în perioada 2-5 iunie, la Târgu Mureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CS Zlatna a fost repartizată în Grupa B, alături de Inter Sibiu și AFC Odorheiu Secuiesc, iar în cealaltă grupă se întâlnesc LPS Târgu Mureș, Forex Brașov și Viitorul Sfântu Gheorghe.

 

Obiectivul nostru este calificarea în turneul semifinal, chiar dacă am prins o grupă destul de grea, cu Inter Sibiu – o formație foarte bună. Sperăm să ieșim onorabil din faza zonală. Ne-am luptat foarte mult să aducem faza zonală la Zlatna, am avut cea mai bună ofertă de preț, dar s-a tras la sorți”, a afirmat Ionel Danciar, antrenorul echipei CS Zlatna.

Meciurile campioanei județului Alba sunt programate astfel: 3 iunie, ora 18.00: Odorheiu Secuiesc, respectiv 4 iunie: Inter Siubiu, ora 18.00.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.