CS Zlatna, campioana absolută la Juniori A1 în județul Alba, va întâlni la faza interjudețeană omoloaga sa din județul Arad, Unirea Sântana. Primul meci va avea loc joi, de la 17.30, pe arena ”Minaur” din Zlatna, în timp ce returu se va disputa sâmbătă, în Arad. Unirea Sântana a câștigat campionatul în județul din Vest, după o luptă cu juniorii UTA-ei, având fotbaliști cu o mai mare experiență, fapt care ar putea pune probleme și Zlatnei în acest duel! 

CS Zlatna a câștigat fără emoții play-off-ul Juniorilor A1 în județul Alba, iar echipa condusă de Ionel Danciar și Tiberiu Bocaîși dorește să ajungă la faza finală a competiției, având o generație extre mde bună și închegată în propria curte!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De cealaltă parte, Unirea Sântana a devenit campionaă în Arad, după ce a câștigat meciul decisiv cu UTA, scor 6-4. Iată și adversarii care vor ajunge joi în Alba:

Matiș – Toader, Poghirc, Vârciu, Politic – Diaconu (90 Andriese), Josan, Marc, Balaban – Stanciu (79 Vesa), Bud (76 Valicec).

Sântana este pentru a 3-a oară consecutiv în această fază a competiției, câștigând campionatul pe Arad la această categorie de vârstă, însă fără să treacă de etapa interjudețeană!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.