Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata39În unul din derby-urile etapei cu numărul 6 din Liga a 3-a, Seria a 4-a, reprezentanta județului Alba, Metalurgistul Cugir s-a deplasat pe terenul echipei CSM Lugoj, una din revelațile campionatului, cu 3 victorii consecutive. CSM Lugoj și-a continuat parcursul excelent și s-a impus în fașa Cugirului, scor 4-1 (1-1). Singurul gol al echipei lui Opric a fost marcat de Goșa (45 – penalty).

Cu excepția golului încasat în debutul de meci, Metalurgistul Cugir a controlat jocul în prima parte și a ratat câteva oportunități bune de a marca. Filmul s-a rupt imediat după pauză, când fotbaliștii cugireni s-au întrecut în greșeli, speculate de gazde, fapt care a dus la acest deznodământ al partidei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida din Timiș a început cum nu se putea mai rău pentru elevii lui Marius Opric, care au încasat un gol în min. 5, marcator fiind Precupanu.

Cugirul s-a avântat în atac, iar când nimeni nu mai spera că scorul poate fi modificat până după pauză, I. Radu a fost faultat în careu (min. 45), iar Goșa a transformat lovitura de la punctul cu var.

Scenariul debutului de de meci s-a repetat și în repriza secundă, când Lugojul a intrat din nou în avantaj, după ce a înscris prin Precupanu, care a reușit dubla în min. 49. În min. 63, echipa gazdă a reușit ă ducă tabela la 3-1, după ce a înscris prin Vlădia.

Tabela a fost închisă în minutul 84, când Lugojul a punctat prin nou-intratul Porcescu pentru 4-1, aplicându-i Metalurgistului Cugir a doua înfrângere din acest campionat.

Marius Opric – foc și pară pe elevii săi

Marius Opric s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi, pe motiv că le-a explicat acestora unde vor forța adversarii. Deși prețioase, indicațiile tehnicianului s-au dovedit a fi de prisos și Metalurgistul Cugir a suferit dramatic în flancul stâng al apărării.

”Am făcut greșeli nepermise în a doua repriză. Am început meciul bine, însă Lugojul a deschis scorul la o fază, care nici nu prezenta pericol în fața porții. Am avut ocazii și am reușit să egalăm, însă în a doua repriză s-a rupt meciul, după mai multe greșeli în flancul stâng al apărării noastre, cumulate cu indeciziile portarului nostru. Știam cum joacă Lugojul, le-am oferit indicații și fotbaliștilor mei, însă am greșit exact acolo unde am punctat. Valoarea și-a spus cuvântul, iar dacă faci asemenea greșeli în Liga a 3-a… mai bine te lași de fotbal, te apuci de altceva”, a ”tunat” Marius Opric, antrenor Metalurgistul Cugir.

Timișul – coșmarul Cugirului

După ce a evoluat cu toate cele 3 echipe din județul Timiș în primele 6 etape din actualul sezon, Metalurgistul Cugir a reușit să câștige un singur punct din cele 9 posibile, după egalul rușinos, 2-2 cu Millenium Giarmata din urmă cu două etape. În rest, ASU Poli și CSM Lugoj au trecut de cugireni, scor 2-0, respectiv 4-1.

CSM Lugoj (antrenor Cristian Petruescu): 16. Iordache – 15. 3. Rotea, Loga, 2. Niculescu, 20. Roşie, 14. Precupanu, 5. Mînecan, 19. Vlădia, 11. Dobricean, 23. Poiană, 9. Velcotă. Rezerve: 93. Rusu – 7. Ardelean, 8. Porcescu, 10. Dobra, 17. Olariu, 18. Socaci, 26. Stoichescu.

Metalurgistul Cugir (antrenor Marius Opric): 99. Dragotă – 2. Bold,  4. Ștefan Radu, 3. Goșa, 13. L. Moldovan, 6. Chelaru, 5. Piko, 15. Neagu, 14. Afrapt, 8. Itu, 9. Ionuț Radu. Rezerve: 1. Tiuț – 23. Necșulescu, 7. Ghergar. 16. Tăban, 20. Șuteu, 19. Huțanu. 10. Cîrstean.

În următorul meci, programat sâmbăta viitoare, Metalurgistul Cugir va primi vizita echipei ASCO Filiași.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.