dsc_9654Performanța Ighiu a învins cu 4-3 în deplasarea de la Reșița, după ce la pauză scorul a fost 2-2. Victoria a fost obținută în minutele de prelungire de golul marcat de Vlădia, dar chiar și așa echipa lui Himcinschi suferă în defensivă.

Scorul a fost deschis de Liuba în minutul 6, iar  Szekely a restabilit egalitatea în minutul 12. Keita i-a dus pe elevii lui Himcinschi în avantaj, însă scorul pauzei avea să fie 2-2, după ce Costescu a restabilit egalitatea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Keita a marcat pentru 2-3, iar Costachi a restabilit egalitatea în minutul 76. Lovitura de grație a fost dată de Vlădia, acesta a înscris în prelungiri (90+3) cu capul și a adus prima victorie a Ighiului din noul sezon.

Probleme în defensivă pentru Himcinschi

Performanța Ighiu se confruntă cu probleme reale în defensivă în acest sezon.  Gruparea pregătită de Adorian Himcinschi a pirimit nouă goluri în primele trei etape din noul sezon, iar acest lucru este îngrijorător pentru gruparea din Ighiu, mai ales că în sezonul trecut Performanța încasase opt goluri în tot turul.

CSM Școlar Reșița

33
Petruț
5
Szijj
3
Banac
29
Doda
4
Negrei
11
Costescu
19
Sandescu
8
Breșneni
15
Liuba
9
Coiț
10
Beloescu

Performanța Ighiu

12
Mikloș
98
Cherecheș
16
Ov. Turuș
27
Mintaș
8
Bold
97
M. Boldea
23
Poiană
17
Keita
77
Făgărășanu
7
Fetița
25
Szekely

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.