Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj40Industria Galda de Jos are parte de o deplasare de foc, sâmbătă, pe terenul echipei CSM Sighetu Marmației, grupare care are planuri mari, dovadă că pe banca tehnică a fost numit fostul antrenor al Astrei Giurgiu și Petrolul Ploiești, Valentin Sinescu. Cu toate acestea, Industria dorește să continue ”panica” și speră să se întoarcă din Maramureș măcar cu un punct. 

CSM Sighetu Marmației este una dintre cele mai puternice echipe ale Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Formația din Maramureș are o stabilitate financiară, iar anul trecut s-a luptat pentru promovarea în eșalonul secund, alături de FCM Baia Mare, FC Zalău și Metalurgistul Cugir. Echipa din Maramureș se află pe poziția a 4-a în clasament, la egalitate de puncte cu locul al 3-lea, ocupat de Luceafărul Oradea, ambele formații având câte 21 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Începând cu această săptămână, CSM Sighetu a fost preluată de Valentin Sinescu, un antrenor posesor al licenței PRO, cu state vechi în fotbalul românesc, tehnician care le-a pregătit pe Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești.

“Greu să sintetizez la momentul acesta. Am venit mai ales purtat de entuziasmul oamenilor de aici şi de perspectiva pe care mi-au vehiculat-o. Sincer să fiu, nu e pentru mine un context comod, fiindcă e foarte departe de casă, iar eu sunt obişnuit puţin cu alt nivel în ultima perioadă, numai că sper să reuşim împreună să obţinem ceea ce oamenii de aici îşi doresc, promovarea, ceea ce ar fi o bună realizare şi cred că după ce am cunoscut mulţi oameni din acest oraş, inclusiv primarul, că urbea aceasta o merită”, a declarat noul antrenor al echipei sighetene, Valentin Sinescu pentru portalul www.maramedia.ro

În ultima etapă CSM Sighetul a câștigat partida din deplasare de la Unirea Dej, scor 1-0, prin golul marcat de Lemac (golgheterul formației) în min. 77.

La jocul din Cluj, fostul antrenor al sighetenilor, Dan Dobai a folosit următoarea formulă:

33. Ionescu, 23. Novoselenszki, 13. Buciur, 17. Fizeșan, 16. Paniăru, 10. Roghina, 6. Bedea, 8. Ferhaoui, 11. Iaciuci, 9. Bruma, 14. Lemac. Rezerve: 96. Began, 27. Suru, 21. Pop Daniel, 7. Filip, 20. Ruda, 19. Tarlea. 

În trecut, la CSM Sighet au evoluat Paul Păcurar, dar și portarul Nurdun ce a activat la Europa Alba Iulia.

Palmares negativ pentru Industria în istoria confruntărilor cu Sighetul

Industria Galda de Jos s-a mai întâlnit de două ori cu CSM Sighetul Marmației, ambele dueluri având loc în sezonul precedent. La primul joc, programat în județul Alba, Galda de Jos a remizat, scor 1-1 (cu Radu Andone pe banca – ultimul meci), iar în returul campionatului a cedat, 0-2 pe terenul maramureșenilor. Cu toate că va fi cu siguranță un duel puternic, Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos are așteptări mari de la această partidă.

„I-am prins într-un moment foarte nefavorabil pentru noi, la primul meci al noului lor antrenor, Valentin Sinescu, dar ne ducem acolo să scoatem cel puțin un egal. Cu siguranță adversarii vor fi mobilizați, când toată lumea îi va susține în planul lor. Își leagă speranțele de promovare cu noul antrenor și acest lucru este nefavorabil pentru noi. Ne dorim în continuare ca „panica” să perpetueze și să țină cât mai mult. Vrem să jucăm un derby pentru locul I, iar dacă vom reuși să scoatem cel puțin patru punte din următoarele două jocuri, vom juca acest derby, cu Reghin, în fața propriilor suporteri”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos.

Și Daniel Lupșan, unul dintre cei mai importanți oameni ai formației galben-albastre are speranță că atât el și colegii săi pot să scoată un rezultat mare din această deplasare.

”Ne dorim foarte mult să nu pierdem. S-au făcut sacrificii mari să mergem la Sighet înainte cu o zi de acest joc și ne dorim să de revanșăm față de acești oameni minunați. Pentru noi fiecare joc este dificil”, a precizat Daniel Lupșan.

Industria Galda de Jos se află pe locul secund în clasament, după 8 victorii și două înfrângeri, cu 24 de puncte acumulate. În ultimul meci disputat, echipa lui Ciucă s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, contra Oșorheiului prin golul marcat de Alin Câmpean. Paul Ciucă a folosit următoarea distribuție.

Industria Galda de Jos: Ștef – Olar, Haiduc, Boancă, Frențiu, Kilin, Bodea, Câmpean, Cernea, Man, Lupșan. Rezerve: Podar – Lungu, Oprița, Goguță, Baghiu, Medrea, Iancu. Antrenor: Paul Ciucă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.