Cristian Kilin a făcut parte din lotul condus de ”abanezul” Marius Popescu, în turul Ligii a 4-a, din Cluj, la formația U Cluj-Napoca. Acesta nu s-a impus în echipa puternică a ”șepcilor roșii”, având concurență reală pe post, din partea unr fotbaliști cu vastă experiență la nivel național și chiar internațional. Cu toate astea, Kilin s-a declarat mândru că a făcut parte din acest proiect, și așteaptă acum oferte pentru a-și continua cariera de fotbalist.

Cristian Kilin a fost folosit apropae la fiecare partidă la U Cluj, participând al spectacolul ”șepcilor roșii” în Liga a 4-a clujeană. Acesta a precizat că a trăit 6 luni foarte frumoase într-un proiect serios, reziliându-și contractul pe cale amiabilă cu clubul condus de Neluțu Sabău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu regret că am fost jucător la U Cluj, pentru că acest club este un brand important și va avea întotdeauna un cuvânt de spus în fotbalul romanesc. A fost o perioadă în care am mai acumulat experiență. Am ajuns la o reziliere amiabilă în urma discuțiilor cu cei din staff și din conducere, considerând că asta ar fi soluția cea mai buna. Le doresc multă bafta”, a precizat Cristian Kilin pentru Absport.ro.

Cristian Kilin a evoluat ultima dată în județul Alba pentru Industria Galda de Jos. Acesta primit semnale de la mai multe echipe, inclusiv din Liga a 3-a, însă așteaptă să se așeze la masa tratativelor, în speranța că va lua cea mai bună decizie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.