metalurgistul-cugir-acs-fotbal-comuna-recea49Metalurgistul Cugir va juca mieruci, de la ora 14.30, în șaisprezecimile Cupei României, contra puternicei echipei din Liga 1 – Poli Iași. Este un duel cu o formație din primul eșalon așteptat de 20 de ani de întreaga suflare fotbalistică cugireană, care este pregătită să ia cu asalt noua arenă din orașul de sub Drăgana. Peste 500 de bilete au fost vândute, iar Călin Moldovan așteaptă o prezență cât mai bogată la acest spectacol și speră la o calificare istorică a echipei sale!

Metalurgistul Cugir a avut mult noroc în Cupa României și a ajuns în faza în care întâlnește adversari din primul eșalon fotbalistic al țării. Astfel, formația pregătită de Călin Moldovan va avea parte de un duel puternic cu Poli Iași, formație care la începutul acestui sezon a reprezentat România în preliminariile cupelor europene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Suntem pregătiți și de cupă și de campionat, nu avem presiune viazvi de acest meci. Ne vom juca șansa, se poate întâmpla orice în această partidă, dar pornim cu șansa a 2-a, jucăm cu o echipă din Liga 1, însă dorim să facem un meci bun, să ne ridicăm la valoarea adversarului și de ce nu, să ne calificăm. Sperăm ca lumea să vină la stadion, să ne susțină și să oferim un spectacol fotbalistic de cea mai bună calitate. Jucăm cu cea mai bună echipă, nu facem experimente”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Până în prezent, oficialii echipei din Alba au anunțat că au fost vândute peste 500 de bilete, prețul unui tichet fiind de 8 lei. Cu siguranță arena cugireană va fi plină, interesul pentru această partidă fiind unul ridicat din partea iubitorilor de fotbal din județ.

Ultima dată când Cugirul a evoluat într-un astfel de meci s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, tot în această fază a competiției, când sub Drăgana a poposit Gloria Bistrița.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.