Metalurgistul Cugir şi Spicul Daia Română sunt înaintea primului test al iernii, un joc amical programat sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul “Parc” din Cugir. 

Metalurgistul, cea mai bine clasată dintre reprezentantele judeţului Alba în Liga a III-a de fotbal (locul 4, cu 26 de puncte, în seria a treia), s-a reunit luni 20 ianuarie, când tehnicianul Lucian Itu a condus primul antrenament din 2020. Lotul echipei din oraşul de la poalele Drăganei este format din 21 de jucători, cugirenii despărțindu-se pănă acum de trei jucători: portarul Daniel Gorea și Claudiu Coltor (ambii transferați de la Olimpia Aiud), respectiv fundaşul Lorand Lang. Oficialii divizionarei terțe au parafat în această săptămână revenirea la Metalurgistul, de la Industria Galda, a mijliocașului George Goronea, originar din Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Spicul Daia Română (locul 5, cu 27 de puncte, în Liga a IV-a) s-a reunit sâmbătă 18 ianuarie sub comanda antrenorului Ştefan Fogoroşi. “Principala reuşită în acest inceput de an este reprezentată de faptul că Ştefan Fogoroşi rămâne la conducerea echipei noastre, acesta refuzând mai multe oferte de a antrena alte cluburi. Lotul de jucători este în mare parte acelaşi din turul campionatului; la capitolul veniri se regăsesc Robert Dendiu şi Vasile Bişboacă, iar la plecări figurează George Scheau”, au transmis oficialii Spicului.

articol scris de Sorin Giurcă

foto: facebook Spicul Daia Romana

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.