Meciul meciurilor, sâmbătă, ora 18.00, pe ”Ciarda Roșie” în Timișoara, undel iderul Ripensia Timișoara primește vizita puternicei echipei Industria Galda de Jos. Cu moralul ușor scăzut după prima partidă pierdut după 12 rezultate pozitive la rând, Industria se deplasează în Banat cu gândul la un rezultat, acesta fiind primul duel în care Paul Ciucă se poate declara mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, lipsind doar vechiul accidentat Cioplântă. ”Ripi” are 46 de puncte, în tim pde Galda are 43, iar lupta pentru promovarea în Liga a 2-a este departe de a fi deja decisă!

Paul Ciucă este conștient că echipa sa va avea parte de un meci extre mde dificil în deplasarea din Timiș, însă așteaptă o izbucnire de moral din partea elevilor săi, care doresc să treacă peste eșecul cu Lugojul. Dacă ne aducem aminte de duelul di ntur, când Galda și Ripensia au remizat, scor 2-2, într-o partidă cu un ritm pete nivelul eșalonului, cu foarte multe ocazii și un joc foarte plăcut ochiului, este de așteptat un duel asemănător și sâmbătă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Intrăm în bârlogul ursului și ne luăm la trântă cu el! Întâlnim Ripensia, care are o medie de peste 4 goluri pe meci marcate în utlimele 5 partide, cu un moral excelent, în timp ce noi venim după prima înfrângere din retur și un moral ușor scăzut! Îmbucurător este totuși faptul că doar R. David și Baghiu mai acuză probleme medicale și sperăm ca astăzi, Lupșan să se întoarcă din Germania și mâine să îl putem avea la joc”, a precizat Paul Ciucă înainte de derby-ul cu Ripensia.

Ripensia Timișoara are 9 rezultate pozitive la rând, din care 7 victorii și două egaluri, pierzând un singur joc în retur, în prima etapă cu Național Sebiș. Mai multe voci susțin că formația din Timiș este cea mai bună din această serie, lucru confirmat de poziția în clasament și jocul formației antrenate de Remus Steop.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.