afis A3 Mitracu WEB (1)28 august 2016, va avea loc a doua ediție a Cupei ”Iani Mitracu”,  la baza sportivă Winners Club Țălnar.  Pe 14 decembrie 2014, la doar 53 de ani, Iani Mitracu organizase un meci amical între prieteni. Avea să fie ultimul gândit de acesta și organizat așa cum doar Iani putea să o facă.

Totul a fost pregătit, însă nimeni nu avea să bănuiască tragedia ce ar fi urmat. Iani Mitracu a suferit un infarct, dându-și sufletul pe terenul de fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îi așteptăm pe toți cei care l-au cunoscut pe Iani Mitracu să participe pe 28 august la ediția secundă a Cupei „Iani Mitracu”. Vrem  să-l comemorăm mereu pe Iani, pentru că a fost un om deosebit”, a declarat unul dintre organizatori

Turneu pentru copii și meci demonstrativ oferit de prietenii lui Iani

Ziua de 28 august va fi una cu totul și cu totul specială pentru apropiații lui Iani. Baza sportivă Winners Club Țălnar va găzdui începând cu ora 9:00, un turneu dedicat copiilor născuți după 1 ianuarie 2006.

După competiția celor mici va urma un meci demonstrativ oferit de prieteniii lui Iani Mitracu.

A murit așa cum și-ar dori orice fotbalist, dar prea repede

Când vine vorba de moarte cu toții devenim sensibili, însă totodată fiecare ne-am gândit măcar odată la acest subiect.

Cred că majoritatea sportivilor, indiferent de ramură și-ar dori ca ultimele clipe din viață să le petreacă în locul care i-a adus cele mai mari satisfacții, în cazul lui Iani, pe terenul de fotbal alături de prieteni.

Putem spune că ultimele lui clipe au fost alături de cei dragi și-a încheiat viața în dreptunghiul verde, loc pe care l-a slujit cu credință, alături de meseria de polițist, toată viața.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.