Winners Club Țălnar va găzdui sâmbătă și duminică, un puternic turneu la minifotbal, la care vor lua startul 8 echipe, atât din județul Alba cât și din afara ariei județului nostru. Cupa Winners se află la prima ediție, iar echipele care se vor înfrunta în weekend-ul care urmează sunt: Joga Bonito, La Boltă și Winners Alba, multinaționala Takata, Royal Sibiu, Voința Sibiu, AEK Oradea și Boromir Râmnicu Vâlcea. Toate meciurile vor fi transmise pe Absport.ro.

Gândită în scop umanitar ”Viață pentru Lucian”, Cupa Winners se dorește a fi un turneu de minifotbal puternic, care să deschidă fiecare an la Alba Iulia prin reunirea unor echipe de top. După succesul cu Cupa Crăciunului, care a ajuns la ediția a 12-a, George Țălnar și partenerii săi își doresc să creeze un alt brand competițional la Winners Club Țălnar, primind foarte multe cereri de înscriere la prima ediție a acestui turneu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele 8 echipe vor fi împărțite în două grupe, urmând ca meciurile din grupă să fie consumate pe parcursul zilei de sâmbătă, cu începere de la ora 12.00. Ziua de deuminică este rezervată fazei finale a competiției și premierii.

Întreg turneul va putea fi urmărit pe Absport.ro.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.