Cuprirom Abrud, una dintre cele mai bune formații ale fotbalului județean în ultimul deceniu a trăit o decepție în sezonul precedent, în care a retrogradat în Liga a 5-a. Fără sprijin financiar și cu fotbaliști importanție plecați la alte echipe, Abrudul lui Costică Moldovan a fost ”capitat”, însă Cuprirom a renăscut în Liga a 5-a, unde a izbutit 9 victorii și un singur egal în turul de campionat, având 28 de puncte, cu 6 peste urmăritoarea sa, Mureșul Vințu de Jos.

Cuprirom Abrud a reușit să își facă o echipă bună pentru Liga a 5-a, apelând la fotbaliști experimentați di nzonă, precum și la tineri formați la echipa de juniori A1 ai clubului. În uturl de campionat, Abrudul a avut 9 victorii consecutive, remizând în utlima etapă cu Performanța Ighiu, scor 2-2, rezultat care păstrează ușor suspansul în Seria a 3-a din Liga a 5-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai mult, Cuprirom Abrud are cel mai bun atac al seriei, cu 31 de goluri marcate, alături de FC Micești, însă defensiva este punctul forte al echipei conduse de către Costică Moldovan, Cuprirom având cea mai bună apărare din fotbalul jduețean de seniori, primind doar 6 goluri în prima parte a sezoului.

„Îmi era dor de niște rezultate bune, că uitasem cum e gustul victoriei și mai ales al unor multe etape fără înfrângere! Atâta timp cât am avut tot lotul la dispoziție, totul a mers strună, chiar dăcă, în continuare nu facem antrenamente! La singurul egal făcut, cel cu Ighiul, mi-au lipsit doi jucători titulari și s-a cunoscut acest aspect!”, a declarat Costică Moldovan, antrenorul Abrudului.


  • Stabilitatea duce în Liga a 4-a!

Tehnicianul echipei din Munții Apuseni nu se avântă în declarații despre obiectiv, însă precizează că dacă stabilitatea financiară va fi rezolvată, Abrudul va reveni cu siguranță pe prima scenă a fotbalului din Alba.

„Sunt mulțumit de acest parcurs și le mulțumesc băieților pentru determinarea și seriozitatea de care au dat dovadă! E adevărat că la Liga a V-a e mai ușor, se pare. Obiectiv nu avem, dar dacă ne duce valul și vom avea promisiuni certe de susținere materială… vom promova!”, a conchis Costică Moldovan.

În cazul în care vor găsi acea susținere financiară, Abrudenii se gândesc la întărirea lotului și atacarea cu adevărat a promovării în Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.