Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia111Oficialii echipei Dalia Sport Daia Română încearcă să suplinească golul lăsat de pleacarea lui Fane Fogoroși. Banca tehnică a dăienilor va fi asigurată de Bebe Medrea și Călin Cătălina. 

În acest moment la echipă s-au întors Contor și Drăgoi, în vreme ce Raul Lungu și Bebe Medrea (Industria Galda de Jos) vor evolua pentru Daia Română în noul sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mă bucur că a rămas grupul unit creat de nea Fane (Ștefan Fogoroși). Vizăm în noul sezon cel puțin locul de anul trecut, dacă nu și m-ai sus”, a declarat Iosif Iancu, președintele echipei Dalia Sport Daia Română.

La capitolul plecări pe lângă numele lui Fogoroși figurează și Marius Coman, fotbalist ce va pleca la Inter Ciugud în noul sezon.

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Era sa uit informeaza jucatorii corect in privinta banilor ca ai imprumutat bani sa achiti salariile la anumiti jucatori gen brinza ca sa poata mintii pe altii sa vina la daia.tu esti restantier cu 8 prime si un salariu si mai ai de primit 10 000 ron de la primarie este cam greu dar daca jucatorii accepta sa fie mintiti poate o scoti pina in iarna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.