Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia111Dalia Sport Daia Română a mai câștigat un ”Derby de Daia”, impunându-se cu 1-0 (0-0) în fața Viitorului Spicul Daia Română, singurul gol al meciului fiind marcat de Vlad Constantin în min. 80. Echipa lui Fane Fogoroși are 2-0 la victorii din 3 dueluri cu Spicul, un meci terminându-se la egalitate. Duelul a fost unul în spiritul fair-play-ului, atât pe teren cât și în tribune.

Revenirea lui Fane Fogoroși pe banca Daliei a adus un plus de moral formației, care a reușit o nouă victorie în fața rivalei din comună și a început cu dreptul în noul sezon al Ligii a 4-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a fost unul închis, iar lovitura de grație a dat-o Vlad Constantin, în minutul 80, acesta intrând pe teren cu câteva momente mai devreme.

Dalia Sport Daia Română: Roman – Lungu, Pop, Cătălina, Hileagă, Beda, Medrea, Hîrceagă, Contor, Brânză, Mihălțan. Rezerve: Pojar, Stoia, Deaconu, V. Constantin, Hileagă, Grigore, Cristea. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Viitorul Spicul Daia: A. Cibu – A. Hăprian, Bumbu, P. Ciucă, Morariu, H. Ciucă, Hada, Soporan, G. Scheau, V. Bișboacă. Rezerve: I. Hăprian, Ac. Cibu, S. Cibu, A. Scheau. Antrenor Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.