Dalia Sport Daia Română s-a despărțit recent de antrenorul care a obținut performanțe importante pentru gruparea din Daia Română, Fane Fogoroși. Nerespectarea unor promisiuni de ordin financiar din partea conducătorilor dăieni l-au determinat pe experimentatul tehnician să părăsească gruparea prezidată de Iosif Iancu.


Aflată pe locul 9 cu 17 puncte Dalia Sport Daia Română nu pare să dețină emoții în ceea ce privește prezența în Liga a IV-a și în sezonul viitor, însă asupra formației antrenate până nu de mult de Fane Fogoroși se abat nori negri de furtună, întrucât banii par să devină principala problemă a primei formații înființate în Daia Română (în istoria recentă).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Favoriți să-l înlocuiască pe Fogoroși sunt doi jucători din lotul acestuia. Unele surse susțin că ar fi vorba despre Hileagă și Călin Cătălina, în vreme ce alte voci îl dau pe Bebe Medrea alături de Hileagă.

Contactat telefonic, Iosif Iancu a confirmat despărțirea de Fane Fogoroși, însă nu a dezvăluit numele noului staff tehnic, care nu se va putea compara cu fostul tehnician al grupării dăiene.


Concurența cauza problemelor?

Una dintre cauzele problemelor avute de Dalia Sport Daia Română este cu siguranță și apariția concurenței Viitorul Spicul Daia, formație aflată în acest moment pe locul secund în ierarhia ligii a IV-a.

Echipa pregătită de Paul Ciucă a obligat-o practic pe Dalia Sport Daia Română să împartă stadionul, vestiarele, dar și bugetul cu Viitorul Spicul Daia Română, astfel că în visteria grupării Dalia Sport nu au mai intrat doar 20.000 de lei, în loc de 40.000 cum fusese obișnuită, acest lucru ducând practic la declinul grupării Dalia Sport. Spicarii demonstrând că performanța nu ține neapărat de cifrele contabile.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.