Dalia Sport Daia Română - Șurianu 1945 Sebeș75Una dintre cele mai solide echipe din Liga a 4-a Alba, Dalia Sport Daia Română va reveni din vacanță pe 24 ianuarie, când întreg lotul se va reuni sub comanda antrenorului Ștefan Fogoroși. Până în prezent Dalia nu a realizat niciun transfer, însă este posibil ca 4 jucători să semneze cu formația din Daia. La capitolul plecări este bifat transferul lui Sorin Deaconu la Șurianu Sebeș.

Sorin Deaconu a fost împrumutat de Șurianu Sebeș timp de un an de zile, iar echipa de pe locul al 4-lea va urma să trimită la Daia și un jucător, decizie care va fi luată după reunirea lotului. Alte 3 transferuri sunt pregătite în birourile administrative ale formației din Daia Română, doi mijlocași și un atacant, din Liga a 5-a și Liga a 3-a, ale căror nume nu au putut fi dezvăluite la momentul actual.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dalia Sport Daia Română și-a conturat perioada de pregătire urmând să dispute mai multe meciuri amicale astfel: ASC Pianu 2013 (31 ianuarie), Hidromecanica Șugag (7 februarie), Unirea Alba Iulia (14 februarie) și Sportul Petrești (21 februarie).

La Dalia Sport Daia Română va putea continua și Adrian Birk, jucătorul de profil ofensiv bifând deja două formații în actualul sezon (Performanța Ighiu și Dalia Sport Daia Română).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.