Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia109Dacă în sezonul trecut s-au iscat diverse discuții în cele două tabere din Daia Română, inclusiv cu folosirea terenului de fotbal din comună, lucrurile par să intre pe făgașul normal. Visarion Hăprian, primarul comunei Daia Română a precizat că va finanța în mod egal ambele echipe, cu câte 20.000 de lei pentru fiecare, susținând că atât Dalia Sport cât și Viitorul Spicul reprezintă interesele comunității la nivel județean.

Securea războiului a fost îngropată la Daia. Dacă echipa Viitorul Spicul își cerea drepturile pe motiv că este singura reprezentată a comunei, având numai jucători din localitate, Dalia Sport susținea că este clubul de tradiție al localității, iar de la aceste motive s-a ajuns la ceartă și harță la primul duel direct între cele două combatante.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Spicul Daia Română a fost primită pe terenul principal din comună, după un acrd de asociere cu Primăria Daia, și tot prin acel acord ”s-a abonat” și la banii din partea autorităților locale.

40.000 de lei – împărțiți ”frățește”

În momentul în care ne-am deplasat la Daia pentru a realiza rubirca de prezentare a bazei sportive din localitate, Visarion Hăprian, primarul comunei era prezent la stadion și a ținut să lămurească aspectul finnciar al celor două formații.

„Atât Dalia Sport cât și Viitorul Spicul sunt echipele comunei. În acest sens am aprobat un proiect de finanțare pentru ambele echipe, care vor împărți în mod egal, frățește – 40.000 de lei. Așadar, vor fi câte 20.000 de lei pentru fiecare echipă și astfel nu vom mai avea alte discuții. Oricum, cele două echipe își găsesc fonduri și din surse private și vor avea o stabilitate financiară. Ce ține de primărie, noi ne-am făcut datoria!”, a declarat Visarion Hărpian, primarul comunei Daia Română.

Dacă cei ce la Viitorul Spicul Daia Română declarau în trecut că nu primesc atenție și sprijin din partea autorității locale, acest lucru a fost reglementat, iar acum, fotbalul din Daia se va face în pace și armonie!

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Insfarsit! Felicitari si respect celor care au pus bazele echipei Spicu, Paul Ciuca si Onel. In schimb, la nivelul primariei ar trebui sa se puna o intrebare serioasa in legatura cu sustinerea financiara a celor 2 echipe. In primul rand, de ce Viitorul Spicu, echipa cu intreg efectivul din localitate nu a fost finantata pana acum din banii publici? De ce Dalia Sport, care are in componenta cativa daieni la echipa de seniori are atata sprijin? ( nu as vrea sa mai vorbesc si de terenul nou, care a fost la inceput interzis spicarilor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.