Hidromecanica Sugag-Viitorul Santimbru Finala Cupei85Bombă la Viitorul Sântimbru! Antrenorul care a contribuit în sezonul trecut la cele mai mari performanțe din istoria echipei, Dan Comșa – și-a anunțat demisia. Acesta a condus ultimul antrenament, iar la finalul acestuia a făcut marele anunț, veste care i-a întristat pe fotbaliști. Din câte se pare, Dan Comșa a renunțat la funcția de antrenor al echipei Viitorul Sântimbru din motive personale, acesta motivând că nu mai are timp pentru a se împărți între locul de muncă, fotbal și familie.

Dan Comșa a condus astăzi, ultimul antrenament din postura de antrenor principal al echipei Viitorul Sântimbru. Acesta și-a condus elevii în ultima ședință de pregătire, iar la final i-a anunțat pe aceștia că îi va părăsi, veste care a adus tristețe în sânul echipei, pe motiv că Dan Comșa a fost un apropiat al jucătorilor și s-a înțeles bine cu fiecare în parte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„De astăzi, Dan Comșa nu mai este antrenorul echipei noastre din motive legate de serviciu. Jucătorii au primit decizia astăzi, iar noi, cei din conducere vom încerca în timp cât mai scurt să rezolvăm problema antrenorului principal. Până la rezolvare, Ovidiu Barna și Ovidiu Crișan conduc antrenamentele. Pe aceasta cale, întreg colectivul Asociației Sportive Viitorul Sântimbru, împreună cu suporterii, îi mulțumim pentru aportul adus performanței echipei noastră din ultimul an. Sunt sigur că va ramane mereu în inimile noastre și sper ca în viitorul apropriat să mai colaborăm și să facem performanță pentru echipa din Sântimbru!”, a declarat Adrian Hulea, președintele echipei din Sântimbru.

În cazul în care cei din conducerea echipei Viitorul Sântimbru vor ajunge la un acord cu finanțatorul Armando Popescu, Mihai Manea ar putea prelua banca tehnică a formației, însă printre posibilii tehnicieni care ar mai putea lucra la Sântimbru ar mai fi și Ovidiu Ceclan, antrenor apreciat pentru munca depusă în trecut.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.