Banchet Viitorul Santimbru112Cu toate că regretă pierdere atacantului său, Dan Comșa a găsit puterea de a face glume pe seama acestui subiect. Într-o postare atașată pe profilul personal de pe un site de socializare Dan Comșa a postat o fotografie cu o pungă de făină pe care era lipită cifra 9, făcând trimitere la atacantul pe care l-a avut sub comanda sa în turul de campionat.

Mesajul pozei este însoțit și de un smiley-face, semn că toată acțiune este o glumă, tehnicianul fiind recunoscut pentru simțul umorului bine dezvoltat. Iată mesajul atașat fotografiei: ”Cazul Făină rezolvat: colegii de la VCST l-au răscumpărat… de la PROXI :))))”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

dan comsa faina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele două părți care implicate în ”telenovela Făină” Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș nu au ajuns încă la un numitor comun. Cu toate acestea, Dan Comșa ar trebui să primească o bilă albă pentru umoru-i caracteristic și felul în care percepe el scandalul din perioada de mercato.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. A fost doar o glumă făcută de doi colegi de serviciu, fani ai echipei noastre. Sigur că regret plecarea lui Claudiu, dar am încredere în cei care conduc clubul Viitorul Sintimbru ca vor rezolva acest caz astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Îi mulțumesc lui Claudiu pentru ceea ce a făcut pentru echipă, îi doresc să fie sănătos și să ajungă cât mai departe în fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.