Reunire Viitorul Santimbru51Cu o vastă experiență în fotbalul județean, Dan Comșa se află în acest sezon la prima eperiență serioasă ca tehnician pe banca unei echipe. Viitorul Sântimbru și-a legat destinul de Dan Comșa – antrenorul momentului în fotbalul județean, cel care dorește să scrie istorie la echipa pe care o pregătește, dorind să se afirme alături de fotbaliștii săi. Sântimbru și-a încheiat recent primul cantonament serios din istoria clubului, iar toată suflarea fotbalistică din comună așteaptă imprevizibilul – promovarea în Liga a 3-a.

Dan Comșa a vorbit despre cantonamentul efectuat la Pensiunea Rustiq și despre planurile echipei sale în perioada imediat următoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un cantonament foarte, foarte bun. Băieții au răspuns la comenzi foarte bine, am avut și ajutorul unui maseor și fizioterapeut. Cantonamentul s-a făcut prin contribuția multor oameni care ne-au ajutat, inclusiv din comună”, a declarat antrenorul liderului.

Dan Comșa a ținut să amintească și un lucru ce l-a emoționat, atât pe el, cât și pe elevii săi în toată această perioadă. Locuitorii din Sânimbru ieșeau la porți când echipa își urma drumul până la stadion, îi incurajau pe fotbaliști și le transmiteau mesaje de luptă, semn că toată suflarea din Sântimbru trăiește momentele unice ale echipei.

”Am trăit momente senzaționale. În fiecare zi defilam prin comună de la Rustiq până la stadion, ieșea lumea la porți, ne aplaudau, ne încurajau și se mândreau cu noi. În astfe lde momente ne-am simțit iubiți și apreciați pentru tot ceea ce facem aici la Sântimbru”, a adăugat Dan Comșa.

Viitorul Sântimbru a simțit momentul cheie di nacest sezon și și-a concentrat toate forțele asupra acestui cantonament, dorind să întărească relațiile de la echipă, atât pe teren cât și în afara acestuia.

”Sunt în al 11-lea an de când colaborez cu Sântimbru, este primul cantonament serios, adevărat. M-am rugat să nu avem accidentări și am fost feriți de așa ceva. Jucătorii sunt obosiți, dar au acumulat mult și se mișă foarte bine. Mai avem două amicale, duminică la Stremț și meciul cu Valea lungă înainte de începerea campionatului, plus două antrenamente pe săptămână, marțea și joia”, a explicat Dan Comșa.

Antrenorul momentului din județul Alba a vorbit și despre atmosfera de la Sântimbru, dar și despre calculele pe care le are trasate în debutul de retur.

”Suntem nerăbdători și foarte montați să mergem înainte. Toată lumea își dorește să facem un retur cel puțin la fel de bun ca turul și să ne păstrăm poziția. Vrem să promovăm în Liga a 3-a. Nu o să mai aducem niciun jucător, sunt mulțumit de tot ce am. Am vrut să intru în cantonament cu cei care atacăm returul. Atmosfera este foarte bună, toate lumea e montată, toată lumea dorește să își depășească limitele”, a precizat Comșa.

Antrenorul Viitorului Sântimbru a vorbit și despre adversari, așteptând să îi vadă la lucru și pe fotbaliștii de la Șurianu Sebeș, club în care este cuprins în organigramă și se numără printre membri fondatori.

”I-am văzut puțin pe cei de la Vinț în amicalul cu Galda. Se vede că excelează la capitolul individualități, însă au nevoie de omogenitate. Chiar dacă Mureșul Vințu de Jos are o echipă bună din punct de vedere individual, noi mergem la Vinț să scoatem un rezultat bun și să ieșim cu fruntea sus de pe teren. Aștept să văd și noul Șurianu Sebeș”, a conchis Dan Comșa.

Faptul că Viitorul Sântimbru se află pe prima poziție în clasament se datorează în mare măsură lui Dan Comșa, un om implicat în fotbal, un excelent pedagog și un antrenor care știe când să zbiere la jucători sau să le vorbească pe un ton părintesc. Acesta a certificat la Sântimbru vorba… ”Omul sfințește locul”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.