unirea - sasciori9Vasile Jula este al doilea transfer realizat în această pauză competițională pentru Viitorul Sânimbru, liderul Ligii a 4-a înregimentându-l pe Cristi Ivașcu la câteva zile distanță după finalizarea turului. Jucătorul de profil ofensiv care a evoluat în tur pentru Energia Săsciori va juca în partea a doua a campionatului în echipa lui Dan Comșa.

În exercițiul alegerii echipei ideale inițiat de Absport.ro, antrenorul liderului Viitorul Sântimbru, Dan Comșa la nominalizat și pe Vasile Jula. Așa cum ne-am pronunțat și atunci, că este posibil ca Moș Crăciun să îi pună sub brad antrenorului echipei de pe primul loc din Liga a 4-a unul sau chiar mai mulți dintre jucătorii nominalizați în primul 11 ideal, acest lucru s-a întâmplat, iar Vasile Jula a devenit primul transfer al Sântimbrului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vasile Jula a fost unul dintre cei mai buni jucători ei Energiei Săsciori în turul de campionat, precum și în sezoanele precedente, având execuții interesante și un profil ofensiv căutat în fotbalul județean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.