IMG_3891Chiar dacă șefii echipei de fotbal Mureșul Vințu de Jos au dorit o schimbare pe banca tehnică, se pare că aceștia s-au întors la ideea continuității, iar în acest sens Dan Mănăilă are șanse foarte mari să revină la formația pe care a creat-o și a promovat-o în eșalonul terț. Chiar dacă nu duce lipsă de oferte, antrenorul a promis că nu va discuta cu nicio formație până pe 15 iulie și așteaptă cu nerăbdare rezolvarea problemelor organizatorice de la formația din Alba pentru a putea efectua reunirea și pregătirea de vară a echipei.

”Antrenorul promovare” a precizat că s-a atașat extrem de mult de tot ceea ce înseamnă Vințu de Jos începând de la suporteri și până la fotbaliști, dorind să continue proiectul pe care el l-a conturat odată cu venirea sa în Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am promis că până în 15 iulie nu vorbesc cu altcineva! Nu voi da niciun răspuns la altă echipă, prima este Vințu pentru mine. Nu pot să îmi abandonez copilul, nu vreau să îl las pe mâinile altcuiva! Important este să se rezolve restanțele, avem familii, copii și așteptăm să fim respectați pentru că noi ne-am făcut datoria! Am făcut oamenii bucuroși, am creat un brand la nivel de județ, am intrat în fotbalul bun! Fotbalul face reclamă comunei și a creat multe satisfacții în ultimele 6 luni! Au venit oameni la stadion care nu au mai fost de 20 de ani! Ar fi un șoc să nu mergem mai departe!”, a preciza Dan Mănăilă.

Recunoscut pentru metodele sale de pregătire, Dan Mănăilă nu duce lipsă de oferte, însă așteaptă cu nerăbdare rezolvarea problemelor de la Vinț pentru a se întoarce. Acesta a precizat că a purtat mai multe discuții cu primarul și viceprimarul comunei, edilii dorindu-și să continue proiectul alături de el.

„Am oferte multe, chiar de luat în calcul, dar eu așptept cu interes să văd cum se organizează activitatea la Vințu de Jos. Ca să poți să fi un magnet pentru antrenori, pentru jucători buni este nevoie să ai o istorie de minim 5 ani în Liga a 3-a”, a mai adăugat Dan Mănăilă.

Mai multe voci puternice din jurul echipei au precizat faptul că s-a purtat negocieri cu mai mulți antrenori, însă până la urmă s-a ajuns la varianta continuității. Aceleași surse susțin că problemele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp, fotbaliștii își vor primi ultimele drepturi financiare și primele de promovare, iar reunirea lotului ar urma să aibă loc în prima zi din săptămâna următoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.